Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Denedim ama benim telden olmuyor be kizlar. Ayrica sesim cok ince cok kotu benim maalesef. Cekinirim cesaretim yok ki

Anacım bu ne çene? Hızlı hızlı okudum mesajları bitireyim diye :)

Evelynn turbişini terliklerle kovalasınlar emi..
Dün açılan konuyu okurken "ilgi çekmek için başka konu bul kendine" tarzında bir mesaj okudum..Kim hatırlamıyorum, bakamıcam da şimdi..Ondan sonra okumayı bıraktım..
Senin yazdığını, yazdıysan bile ne yazdığını inan hatırlamıyorum..
O mesaj üzerine geldim buraya yazdım..Maalesef bazı hassas konularda pata küte bu şekilde yorum yapanlar var, bu bana göre acımasız bir yaklaşım..Sitem etme bana bu yüzden
Ben yapamıyorum, konu hassas, böyle konularda sahte olduğunu düşünemiyorum..

Sahteyse bile çıkar ortaya ki çıktı..Tamam biz salak gibi hissettik kendimizi, ama ya doğru çıksaydı? Salak gibi hissettik ama suçlu gibi hissetmedik, o duygu daha ağır..

Sitede böyle bir güruh var, her halta sahte, fake, bilmem ne..Kaç konu sahibesi siteden küskün gitti bu yüzden..

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hemen itiraz etme lütfen
Sadece pro üyelerin yazabileceği kısma taşınabilir bu 'sesli geyik' konusu
Böylelikle fake üyeler ulaşamaz
Forumda samimiyetine güvendiğimiz diğer arkadaşlar da özelden bize gönderebilir biz paylaşırız
Böylelikle paylaştıkça çoğalır
Hem belki pro üyelik için de güzel bir teşvik olur ha ne dersin

@Bilgece sesinde bir öğretmen havası var ilk okul öğretmenimin sesine benzettim

oda böyle şefkat dolu merhaba çocuklarla oturun yerinize derdi

dalga geçilecek birşey yok gayet hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…