_MedceziR_ Ben olabilir miyim o mesajın sahibi? 12. sayfada, "keşke yapmasaydın bunu, başka şekilde de ilgi gösterirdik" gibi birşey yazmıştım. Ben değilsem de olsun, kendi adıma yazacağım.
Gerçek olmadığına neredeyse emin olmadığım sürece asla sahte olduguna dair ima yapmıyorum, şimdiye dek yanıldığım konu olmadı kendi adıma. Güruhun kalan üyelerini bilmiyorum. Gerçi uzun süredir öyle feyk, sahte falan yazmak yasak zaten, ben de yazmıyorum bayadır. Ama dünkü konu o kadar hassas bi konuydu ki, baya baya gözleri dolan insanlar oldu. Gerçek olma ihtimali yoktu bence, adam son mesajında dua edenlere teşekkür ederken "artık inanmayanlara da.." şeklinde inanmamış olanlara laf sokmuştu, hani onu da gördükten sonra yazdım ben, kendi adıma konuşuyorum. Vasat zekasıyla atladığı çoğu ayrıntıdan en büyüğü herhalde inanmayanlara laf sokmak oldu.
Bilemiyorum, nasıl emin olunabilir ki diyebilirsiniz, o da benim ukalalığım olsun diyeyim, açıklayamam. Ama emin olduktan sonra insanların gözlerinin dolmasını engellemek bence daha büyük bir sorumluluk.
Ha olur da bi gün cidden haksız yere sahte dersem, o klişe muhabbete geliyor konu. Birkaç sayfa önce yazdım, orada takılmaya başladığım ilk zamanlarda bi senelik üye olmama rağmen bana da sahte denmişti, yani küsüp de gitmedim, kırılmadım, diyen kişi üslup olarak saygısızdı, o kısmıyla alakalı özelden atıştım sadece. Gidip de intihar etmedim yani. Öyle küsüp gidecek kadar takmasın kimse de, bence normali budur. Kimse benim normalime göre yaşamak zorunda değil evet, ama doğal seçilime tapan biri olduğumu hep yazıyorum, o kadar alıngan olmamalı kimse, neticede internet.