Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Evet sesini ben de hatirliyorum ama hic seninle, yazdiklarinla ozdeslestiremiyorum bu sebeple. Cok ince boyle ne bileyim tuhafti, cekingen bir ses tonuydu. Burda yazdiklarin cok cesur mesela, o sesten bu yazilar nasil cikar merak etmiyor degilim bogurtlenkusu

Ya da bu yazilar agzindan nasil cikar desem daha mantikli olur

Ahhaha, vereymişsin keşke. O dönem o şekilde cevap veren birkaç kişiye o baya arkadaş olmuştuk, ses kaydedip gönderip gönderip muhabbet ediyorduk özelde. @Margarikotin
Hatta o yolla bir iki arkadaşa ingilizce ders bile verdim, o derece kullandık yani. Ama iki sene falan oldu herhalde.

jjesika yazi stilin gozumu yoruyor be arkadasim. Degistirsen olmaz mi? Cok büyük. Guzel de yaziyorsun okumak hosuma gidiyor ama daha küçük olsa tadindan yenmez

Ehehe, evet, sesim ince sayılır, ama tipim filan da minyon benim, kısa boylu falanım da mesela. Genel olarak çıkan her şey benden nasıl çıkıyor komple şaşırmak lazım @Bilgece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…