• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Y yesil_zeytin_ bebişimsin :KK19::KK200: foto kısmını özelden konuşalım :KK53:

ayrıca aybalHatun rezilliğini ortaya çıkaran arkadaşa teşekkür ederim kendi adıma. Yoksa dünden beri vicdanımı sorgulamaktan mahvoldum bu gebe halimle. İnsanlığımdan şüphe ettim.
Allah kimseye bu kadar aciz davranacak kadar ruh bozukluğu vermesin.
Arkadaşın hayatta olmasına da sevindim.

Ölüm ile alakalı bu arkadaş tedavi Görmüş... Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. buna bakar mısın?
  1. aybalHatun
    Anksiyete tarzi birsey olmali bu.. bende de olmustu ama resmen takinti gibiydi.. ben kendi olumumu bile dusunuyordum..tv izlerken gordugum insanlara "bunlarda olecek" hayat ne kadar bos diye dusunur basimi yastiga koydugumda morga konursam.ne hissederim acaba yakilsam mi? Bilmem ne diye planlar yapardim hatta oyle ki organlarimi bagisladigim bir donem gidip vucudumu da bagisladim sirf gomulmemel vs icin.. dusunun o kadar takinti olmustu ki hala devam ediyor tabi bagisim :) kardesim askerdeyken habire olum haberi gelse nasil olur, annem bakkala ciksa araba falan carpip olse naparim ben diye diye kafayi yiyecektim.. esimi bile dusundum olurse ben nasil yaoarim ne ederim diye..bence bir psikologa gorunmenizde fayda var ben su an hala ara ara dusunurum ama bir sure ilac tedavisinden sonra hafifledi..

Ya askinda vefat etmedigini dusundugum bir kisi daha var acaba sen bulabilir misin KilicBaligi KilicBaligi ? Yillardir bu isle ugrasiyorum. Hep ruyalarima giriyor. Cok uzuluyorum ama isin icinden de cikamiyorum maalesef.

Bukadın ya gerçekten psikolojik olarak iyi değilse?
Biz buradaki kınamalarımıza, dalgalarımıza üzülüp başına birşey getirmez dımı :KK17:

kızlar neler olmuş ben yokken duygularınız sömürülmüş

yazık çok yazık ölümü bile böyle şeylere alet edenler var

daha önce yetimim kanserim diye 1 yıl işleten küçük kız gibi buda vicdansız çıkmış

Back