Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Sare Lavinya ben korkudan yapamam be gerçek olur diye. Milletteki de iyi cesarer. Hem küçük bir cizikte ic kanama olur mu? Ayrica bi insan esinde kan pihtilasmasi oldugunu nasil bilmez?? Bastan sona ilginc. Zaten yeni uyeydin ne isin var boyle entrikalarla be hatun?
Ay ben sana nasiil isindim.nassil isindim biliyor musun? :) yorumlarin sozlerin cok tatli ki belli ki kendinde tatlisin:) yani sayende sevdim iyice buralari :)cok tesekkur ederim tatlim ya gercekten.. hem bi yerde ask varsa kavgada olur kiskanclikta cinnette yani cok abes bisey yapmiyorim bence
Dün vefat haberine bazı kısımları inandırıcı gelmediğini yazdığımda bile kendimi sorgulamıştım.. Bu kadar şüpheci ve vicdansız olabilir miyim gerçekten diye... Ama hem eşi olup hem şifreyi bilip girmesi hem cenaze işleri ile uğraşması gerekirken foruma sürekli yazması ve taziye evi dolu olmaz mı yazmama rağmen kendimi ayıpladım sonrasında. Cidden bu kadar insanın ahını nasıl alıyorsun? Nasıl bir ruh hali bu? Allah akıl fikir versin...