• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

O okypete okudum. Şaşırmadım çünkü kendini hasta edeni de gördük şimdi de öldüren gördük. Yani ay vay nasıl olmuş demiycem de yazık kadın için üzüldüm. Keşke bi tedavisini olsa değil mi? Kim bilir nasıl bir ruh halinde.bu ölüm haberinden bile daha üzücü.

Ayrıca konuya inandım ben belki de her konuya fake yazanlardan gına geldiği için inanmak istedim.

@HayyaL ilgi delisi olan dikkat çekmek için kendini paralayan çok kadın var kk da ama kendini öldüren ilk oldu :KK70:

Oscar goes to aybalHatun:KK71:

yalnız sen roman yaz,güzel yazıyorsun. o duygusallık,travmanın anlatılışı,eşin yaşadığı acı,içindeki boşluğu betimleyişi,
para orda bebişim.:)
burada değil.

Arkadaslar bence bastan beri AybalHatun kadin degildi zaten. Simdi nickinden ele alirsak. Nickinin anlami sevdigim hatun. Ve her yerde hatun kelimesini kullanmis. Bir kadin neden hemcinsine hatun desin? Neyse.
Bir konuda ilk dikkatimi cekmisti bu uye, o da esimin cantasinda prezervatif hep olur demisti. Sasirmistim inanmamistim. Esimle ayni is yerindeyiz ondan demisti, sonra esimle evden birlikte cikiyoruz ben ise o kendi isine gibi laflar edip ayni is yerinde olmadigini vurgulamisti baska yerde. Bu yüzden de tuhaf gelmisti zaten.
Bence bastan beri erkek.
Benim herif buraya girse ne bdvye konu acacagini bilir ne bu kadar uzun uzun yazar yani. Konuyu acsa acsa siyaset bolumunde acar tek ilgi duydugu alan :KK70::KK70:

insanların işi gücü yok demek, koskoca adam kadın gibi dolan sitede, sonra öldü vah vah duygu sömürüsü yap, ne enteresan insanlar! var şaka gibi

KilicBaligi KilicBaligi seni kutluyorum ve teşekkür ediyorum.gozde nin sahte oldugunu buldugun için değil bulduktan sonra ki naif ve incitmekten uzak düşünceli tavrın için. Yaşasın buldum bakın sahteymis yazip çizmek yerine bu bilgiyi bile öyle kibar öyle sakin paylasmissin ki gerçekten kendine yakışan bir tavır olmuş bu.tesekkurler :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyorum-normal-mi.840386/page-11#post-41822635
şu mesaja bakın. ciddi ciddi yazanla nasıl dalga geçmiş

Ay ben sana nasiil isindim.nassil isindim biliyor musun? :) yorumlarin sozlerin cok tatli ki belli ki kendinde tatlisin:) yani sayende sevdim iyice buralari :) cok tesekkur ederim tatlim ya gercekten.. hem bi yerde ask varsa kavgada olur kiskanclikta cinnette :KK70: yani cok abes bisey yapmiyorim bence

Back