Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

KilicBaligi üzülme artık..Epey ağır bir gün geçirtmiş sana..Ben de bugün bilgece yazınca öğrendim, açılan konuyu gördüm..Geldim bir de burda nutuk çektim ağla zırlaya..Napcan, türlü türlü insan var işte..Kim bilir hangi hastalıklı düşünceyle yaptı bunu..

Kayıpların için başın sağolsun, Allah mekanlarını cennet etsin inşallah..

Yaşıyor muymuş bende bana bisey olsa esim kk y girer mi diye düşünüp durdum

Ben mantığımı değil duygularımı dinleyince böyle hata yapıyorum işte. Yok hayır böyle duygusal, sulu zırlak bir insan da değilim ki. Galiba yaşadığım travmayı atlatamamışım ben.

Çok teşekkür ederim _MedceziR_ yazdıkların iyi geldi. Cümleten bütün kayıplarımızın toprağı bol olsun.

Okuduğum andan itibaren üzülememiştim pek, yakın zamanda konuştuğum bir insanın birden yok olmasının şaşkınlığından falan diye düşünmüştüm(zorlamışım sanırım).
Bir de uzun uzun konuşup anlatıyordun bir şeyler, kurmaca mıydı hepsi de?
Kızamıyorum da tam olarak, ilginç geliyor hala.
Neyse Allah ıslah etsin, şifa versin.

O okypete
Ya gerçekten inanamadım yuh yani ölümün şakası mı olur, insan öldüm diye yalan söyler mi ya.. Gerçekten artık bazı insanlara inanamıyorum, sabah gördüm o manyağın ölüm haberinin yalan olduğunu bu nasıl bir manyaklıktır hala anlamış değilim

Aynı fikirdeyim Oky, itiraf ediyorum gece yarısı konuyu okuduğumda ben bile yedim. Vefat, acısını deşmeye gerek yok kimsenin deyip kurcalamadım, neden sonra beynimin kökünde bik bik eden sese kulak verdim ve netice bu. Gerçekten artık kime inanacağımızı şaşırdık, ben bile günde en az 15 aslı astarı olmayan konuya denk geliyorum. Allah size sabır versin.

Bak mesela bir üye var, farklı farklı isimlerle teşrif ediyor forumumuza. Açtığı konuların sonu hep "siz olsanız ne yapardınız", "siz olsanız ne hissederdiniz" gibi siz olsanız cümleleri ile bitiyor. Gördüğüm an anlıyorum ki konunun altı yufka O okypete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…