- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Yaşıyor muymuş bende bana bisey olsa esim kk y girer mi diye düşünüp durdum@aybalHatun
muhtemelen sen bu satırları okuyamayacaksın AybalHatun, nam-ı diğer Gözde... Belki de okursun bilemiyorum.
Dün gece yarısı forumda dolaşırken başlık dikkatimi çekti. Bambaşka bir şey beklerken vefat haberinle karşılaştım ben. Seni hiç tanımam, forumda yalnızca bir kaç mesajına denk geldim hepsi bu fakat hem forumdaş olmamız hem vakitsiz ve trajik vefatın beni öyle üzdü ki...
Eşin (!) öyle cümleler yazmıştı ki içim parçalandı, tutamadım kendimi ağladım, ağladım... sabahın ilk ışıklarına kadar. Eşini teselli etmek istedim ama edemedim, böyle bir durum karşısında zaten sözcüklerin bir anlamı yoktu.
Eşin yazdı, yazdı içini döktü. Şüphelendiğim şeyler vardı elbet ama boşver Kılıç dedim, vefat bu sorma, kurcalama.
Sonra ne yapabilirim diye düşündüm, dinle, duayla işi olmayan ben dedim ki; bu çok genç bir insan, hayattan çok erken ayrıldı kalk dilin döndüğü kadar dua et. Senin için bir şey ifade etmese bile Gözde enerjini hisseder.
Sabah aydınlandıktan çok sonra, uyuyakalmışım. Uyandığımda saat öğlene geliyordu, bu gün yapmam gereken bütün işler de kaldı tabii haliyle. Olsun, zaten o kafayla dışarı çıkmaya halim yoktu...
Biliyor musun, bu yıl içerisinde çok yakın 3 arkadaşımı kaybettim ben gencecik, biri trafik kazasıydı ikisi intahar. Belki bir anlamda seni onların da yerine koydum biraz, bu yüzden sarsıldım. Herkes bilir ki Kılıç, kan kusar ama kızılcık şerbeti içtim der, Kılıç Ağlamaz acısını içinde yaşar. Sonunda patlama noktasına geldim tabii, hem onlar hem senin için ağladım.Öyle ya yoksa bir insan hiç tanımadığı biri için niye ağlasın ki... Ağlar Gözde...
Sonra ne olduysa oldu, gerçeği öğrendim, orası bana kalsın. Çok şükür ki senin hayatta olduğunu biliyorum şu an. Neden böyle bir şey yaptın, neden forumdan sessizce çekip gitmek yerine burada yüzlerce kişiyi üzmek istedin gerçekten bilmiyorum , tek bildiğim bu gün bana/bize yaşattığın hislerin tarifi yok.
Şunu bil ki, ölümün ve hastalığın şakası asla yapılmaz, yapılmamalı. İnsanız hepimiz anımız anımıza tutmaz, bazen hatalar yapabiliriz ama hiç tanımadığın insanların duygularını suistimal etmekten nasıl bir medet umdun ki böyle bir şey yapma gereği duydun?
Ben gerçekten çok üzgünüm yaptığın şey için, tek tesellim ise hayatta olman. Herşeye rağmen allah sana uzun ömürler versin, tabii bunun yanında biraz sağduyu ve biraz da vicdan nasip etsin.
Başka da söyleyebilecek bir şey bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?