Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
[QUOTEçok çokbayan umutlu, post: 42153019, member: 660370"]kumrukusum seviliyorsun[/QUOTE] Çok güzel sevildigimi biliyordum teşekkür ederim canım bende seni çok seviyorum o kadar sıkıntı yaşamana rağmen Allaha olan inancinla ve Rabbimin izni ile herseyin üstesinden geliyorsun Allah razi olsun senden
@Margarikotin kendisinin benim saçlarımdan hiç farkı olmadığını düşündüğüm emekçi editörümüz :) Yaşından çok daha olgun düşüncelere sahip olması onu daha da farklı kılıyor gözümde
_MedceziR_ ile ne olayli tanistik biz yaw buyuk asklar kavgayla baslarmis ondan zaaar
Ben @ebis e doktururdum picakli med de kendi ustune alirmis hahah sonra pazen mapis donu konusunda bir hayli begenilestik ozelden de konusunca cikmisti ortaya yanlis anlasilma oldugu