• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@HayyaL cansın sen.
Bir dönem yanlış anlamıştık diymi birbirimizi:KK53:
Ama dünyaya bakış açısı aynı olunca kopamıyor insanlar birbirinden.

M matmazeldepresif beklediğim asker yolu 5-6 sene sonra oğlum olur heralde:KK48:Malum epeyce yaşım var.
Beklediğim şeyi merak edenler;2015 yılından 4 önemli beklentim vardı, çok şükür 3 ü gerçekleşti, sonuncusunu bekliyorum hayırlısıyla. Tabii ki bu bebek değil:KK53:Rabbim isteyenlere versin bebek inşallah.

member: 660370"] kumrukusum kumrukusum seviliyorsun[/QUOTE]
Çok güzel sevildigimi biliyordum teşekkür ederim canım bende seni çok seviyorum o kadar sıkıntı yaşamana rağmen Allaha olan inancinla ve Rabbimin izni ile herseyin üstesinden geliyorsun Allah razi olsun senden:-)[/QUOTE]
Cok özür dilerim o_Osevildiğimi bilmiyordum yazacaktım biliyorum yazmışım ....cok utandım :oops:

Eses07 Eses07 Hiç yabancı gelmedi canım net hatırlayamadım ama, üzüldüm bebeğine kimler bakıyo acaba şimdi?
Benim de teyzem 1 aylık oğlunu bırakmıştı bizlere.. O geldi aklıma, bir garip oldum..

Back