Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
kadesa konusu korkunçlu canavarlı üçüncü sınıf korku dizisi gibi gözüküyor ama aslında çok naif, şiirsel işlenmemiş mi ya. Hele John Clare'in o kalp kırıklıkları. Gel ben senin gelinin olurum diyorum her şiir okuyuşunda. Benim de ikinci sezonu bitirmeme iki bölüm kaldı ama kıyamıyorum izlemeye.:)
kulitta ,zarif,naif yorum yapan üye.yaşını merak ediyorum,çok Olgun yazıları. imagemaker forumun en marjinal hatunlarından biri. Mmatmazeldepresif çoğu zaman fikirlerine katıldığım üye. sourapple ve yercekimli karanfil neredeyse herzaman aynı fikirde olduğum insanlar. Ookypete merhametli sarışınım. Mune hayalimde Zeyna gibi canlandırdığım ama yufka gibi yüreği olan tek tırstığım üye. _MedceziR_ gıcık kaptığım üye .@DepresifPolyanna bir türlü sevemediğim üye. kadesa dahada sevemediğim üye office an itibarıyla en sevmediğim üye
_MedceziR_ Canım lütfen yapma ne dikkat çekmesi. Bilmiyorum inan bilmiyorum. Ölmek istiyorum ama Allah'tan çok korkuyorum ve ölmek çocuk oyuncağı değil, geri dönüşü yok..
meryemd Ay kuzum ben siteye pek girmiyom artik bilgecenin de dedigi gibi. Faceden yazmistim sana bi ara ama sanirsam sende orda pek takilmiyon. Seni seviyom ama arkadasim. Unutmadim @Bilgece Sagol kanka. O senin sekerligin
NE diyeyim bilemedim, kızsam faydası yok sussam gonul razı degil.
Gİttigin yerde su an cok buyuk oldugunu sandıgın acıdan katbekat fazlasını cekip cehennem azabından kurtulamazsın diyeyim bari. Belki bu hastalıklı duşunceden uzaklastırır seni bu durum.
_MedceziR_ canım anlıyorum haklısın ama. Dünyada kalırken de her gün onu düşünmek ? 1 dk olsun aklından çıkmaması ? her gün yaşayarak ölmek, onsuz nefes dahi alamamak ? peki bu da azap değil mi ? neyse canım ne diyim kendime. herşey olacağına varır. ilgin için teşekkürler.
BBayanHicKimse canım evet mesneviden cevaplar konusunda eğleniyorduk. kendime eğlenceli uğraşlar bulmaya çalışıyorum :) ama maalesef yaşadığım gerçekler de olduğu için bu moddayım Neyse kendime dönüyorum şuan :))
10 kişi etiketlemişim piyango sana vurmuş DepresifPolyanna m Aslında ben Mune bunları banlamaya geldiğinde seni görmesin diye siyah bıraktım, çaktırmaİçlerinde en sevdiğim sensin yoksam