Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Düşmanımın dostu düşmanımdır office İlişkimize ara verelim bir süre _MedceziR_ ,kadesa ,Ookypete gelin yavrum biz gidelim Ofişe 3 gün beğenmeme cezası verelim a
parkon onun ilk kurbanı sendin dimi ve ben aylarca onu sana en yakın arkadaşıma karşı savunmustum ah ben ah!
Yav millet kankalarini kavgalı olduğu kisilere karşı ya dolduruyor ya da kankalari cinim sin kivgiliysin bin di kivgiliyim tisikkirler modunda oluyor biz nasıl arkadaşlarız kızaaam parkonoffice ve DepresifPolyanna ühüü
_NurteN_ Orange Is the New Black, Shameless dizilerinin konu sahibesi olduğu için dizi zevkimizin birbirine yakın olduğunu düşünüyorum. Bence Penny Dreadful dizisine de bakmamışsa şayet bir göz atabilir, beğenebilir, konusunu bile açabilir. ^_^ Eva kızkardeş için bile izlenir bence, eheh.
cognitive penny dreadful dizisine başlayalı 3 gün oldu birakamiyorum. Bir bölüm daha derken gece 3 te falan yatıyorum. Bende diyorum imzanda ki kadin nereden tanıdık geliyor :)
Mune mudurum ben sana banlanacaklarin listesini yolladim ya hah iste onlari banla ama kadis ve parkunu sona birak ki paniklesinler ben sana kasikci elmasini aldim, ama elma olarak varmis olsun o da iyi dimi