Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

bazı üyeler birbirini tanımadığı halde sırf arkadaşı o üyeyi sevmiyor diye o da sevmiyor yada sanırım arkadaşının diğer üye hakkında konuşmalarına inanıp tanımadan etmeden cephe alıyor.Sizin aklınız fikriniz yokmu arkadaşım,tek başına bir bireysin burada kendin tanımaya çalışsana.

kadesa evet siyasette yoluşmadıgım kise kalmadı gibi ama siyasi görüsler ve farklılıklar oalcak ki siyaset olsun

B BayanHicKimse yok gördüm ben senin yüzünü,sanırım yanlışlıkla saniyelik açıktı o ara yakalamış olabilirim.bu arada çok teşekkürederim,beni okuduğunu bilmiyordumben seni bu ara az görüyorum ama yada ben yoktum bir süredir ondandır belki.

bi üye var biriyle aynı fikirde degilim diye sırf arkads oldukları için bana sen şu konu da şunu demiştin şurda şunu yapmıştın diye üstüme gelmişti çok kırılmıştım

. eğer biriyle birinin sorunu varsa o onların arasındadır.
o kişilerden biri benim arkadaşımsa ve o benimde onun yanında olmamı istiyorsa ona şunu derim. ben ne kuklayım ne piyon.
2 kişininm arasındaki sorun ,3cü kişiyi ilgilendirmez.
hele sırf onunla sorunu var diye bana kalkıp onunla görüşmeyeceksin hatta,ona sende tepki ver derse,
şöyle bir dönüp,pardon derim.
hatta şu smile iyi gider olaya,
sen beni kişiliksizmi sandın. çocukmuyuz biz. ben reelde bunu bana diyen en yakın kankime (3 samimi arkadaştık. diğer 2sinin arası açıldıydı,biri onunla görüşme demişti)
gerekeni net söyledim.orada dur bakalım demiştim.
tamam dedi sonuçta...
ki,değil sanalda bunu yapacağım. asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…