• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Isim vermiycem isteyen alınabilir serbest:KK53:

Canimcim bi tanem yorumlarını özledim. Nasıl güzel atıp tutarsın öyle uzun uzun yazarsin ama ben hiç birisini okumam uzun yazı okyamiyorum yasliyim malum

Gelsen yine cossan senin kadar olmasa da beni sinir eden 1 2 kişi var ama onlar çok degersiz benim için hic eglenceli degiller sen bir başkaydın ah gülüm ah :( :KK200:

@Bilgece söylemiyecem küstüm işte :110: benim ya kv de koca magduru olan ama kocasını çok seven üye

@weis ve E efsaa vardı bi ara
Veis i ilk başlarda severdim ama siyasette bazı şeylerin suyinu çıkarmıştı

office office e içten içe ben de kırgınım. Nasıl olur da neredeyse tüm forumun pek seviştiği bir üyeye yakın olur? Cephe alması gerekirdi. Ona pıçak ta hediye etmiştim halbuki, bir günden bir güne pıçağını kullanmadı :KK12:

Alsimi Alsimi gözünü seveyim avatarını değiştir, seni gördükçe kabus görmüş gibi oluyorum :KK61:

Çoğu kişi erkek olduğunu düşünüyor, fazla erkek bakış açısına sahip çünkü. O kadar ki paragraf paragraf yazıyor feminizmi kötülüyor, psikolojiyi kötülüyor. Benim için hayatımdaki iki önemli faktörü yerden yere vuruyor kısaca, ama yine de sempati besliyorum nedense. Sitede tanışmak istediğim üyeler arasında birinci sırada. Bana ekim olur dedi, keşke olsa. Erkek çıkarsa da kulağına "seni metalaştıracağım arslanım." diye fısıldayıp kaçarım artık.

Back