Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Evet Sare Lavinya canim Istanbulda yasiyordu. Muhabbetlerinden biliuorum. Limoncuyla konusmasindan da. Istanbulda bir yerin bolge muduruydu. Ismini esi profile yazmis. Gözde Derendi sanirim..
Eses07 seni ne zaman görsem aklıma james dean roobin hood bistro bellman sabahcı kahvesi auditorium gelıyor anılar şimdi gözümde canlandılar. sevıyorum senı
Yyesil_zeytin_ :):):) şiir yazmayı pekte beceremeyen biri olarak yaptığın yorum gururumu okşadı aslında :) ilkdefa bu yorumu aldığımıda belirtiyim ama sen söylediğin için şöyle bir gözattım yorumlarıma kafiye yada abartılı cümleler kurmamışım ki enter ı çok kullanıyorum o kadar şiir gibi değilde satır satır yazıyorum belki bunu kasdettin göz yormamak adına kısa cümleler daha rahat okunuyor diye düşünüyorum ayrıca bir farkındalık oluşturuyor yazım şeklim daha akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum bu düşünceden olsa gerek bir tarz oluştu ister istemez