• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Birinin nickini verip yorum yapicam ama kesin tacizlerinden kurtulamam. Zaten kendisinden zor kurtulmusum vakti zamaninda bir daha bela etmeyeyim basima. Zaten uzun zamandir girmiyor :-)

@MedceziR,uleyn ne zotr nickin var yazamadım bir türlü, ben avatarını beğendim ya alsimi nin
böyle zarif,hüzünlü birazda asil durmuyor mu
bak benimkine asi cadı. :)

Yine ben bozacam sanirim bu sevgi pitirtigi halimizi:KK53: Azcik eksin olsun ya huu:KK62::KK48:

Anladik artik cok ozgur buyudun, ailen cok ileri goruslu, bol erkek arkadasin da oldu, ailen ile birlikte rahatlikla icki ictin.. Aferin sana cok "modernsin" ve marjinalsin anladik artik kendini yorma daha fazla...

Her konuda kendi aileni ve yasama tarzini ornek gostererek baskalarini ezmeye calisiyorsun. Belki millet oldugu gibi mutludur ailesinden memnundur, herkes senin gibi dusunmek zorunda degil kafana sok artik.

O okypete ama şimdi elimizde kesin bir kanıt yok, bence ben ekimde buluşayım kendisiyle. Mekan olarak da feminist kolektifine yakın bir yer seçerim, erkek çıkarsa da o çok şikayet ettiği feminist şiddetine hazır olsun. asdfgh.

O okypete sarışın ve fıstık gibi bir kadın kedisine de ayrıca asigim ama bence o benden pek hoşlanmıyor
Hehe mesajimi beğendi diye cesaret aldım :D

Back