Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
kadesa forumu kullanmaya ilk başladığım zamanlar, kara murat gibi geyik topiğinize daldığım günden bahsediyosun dimi? Hatırlayıp hala gülüyorum, acemilik işte. Ben de senin özellikle Deniz Gezmiş'e olan sevgini çok seviyorum..Mücadele adamlarının bizim nesillerce hala anılması çok güzel..
Babam için ise Allah razı olsun, Amin diyorum..
HanimKelesimiGetir abla iyi hatırlattın pıçakları..Forumun vazgeçilmez ablalarındansın sen de.
DepresifPolyanna nın yorumlarına bayılıyorum. lafı gediğe mizah ile koyan zeki herkesin yorumlarına bayılıyorum.
@Bilgece araştırmacı polisiye romanlarından çıkmış hatun kişisi Aybalhatun bence Can'ı sıkılıyordu. Ondan böyle birşey yapmış olabilir. Nitekim zamanında çok bilinen bir üye de can sıkıntısından çok polemikli entrikalı bir konu açmış ve sonrasında ortadan kaybolmuştu.
@Bilgece 2 noktalı cümle bitişlerinde hem eşinin hem kendinin yazışı tesadüf mü. Bilemedim. Sayfada bazı arkadaşlar yakalamış bu ayrıntıyı. Bana da mantıklı geldi. Günahı boynuna tabi. Elbette birileri vefat ediyor bu hayatta... Bu forumdan da keza ama bazı Şeyler de Şüphe uyandırmıyor değil.
Biz kumpir çok severiz Cenk'ten aliriz hep. Cenk miydi ya o en bastaki karistirdim mi acaba Ama gece 1 2de falan gideriz daha sessiz sakin oluyor. Musait olursam gelirim neden olmasin