Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

O okypete sensiz siyaset olmaz ve buralarda olmazz.... yahuu bee sarışın hatunn bişi demiyim diyorumm neden benim için olumlu, yada olumsuz bişi yazmıyorsunyahu insan bir derki buralarda dolaşan bir kakao var diyee..

heeeee kızlar sizin yazdıklarınıza yaptığım alıntıyı mı diyorsunuz
:):):):)
şimdi anladım uzun bir ara vermiştim de
bu yasak ne zaman geldi ya hu ???????????

@Bilgece anladım şimdi :):):)
ne zaman yasaklandı bilmiyorum
daha önceden yoktu dikkat ederim artık
aslında kolayıma gidiyordu da neyse
neden böyle oldu ki

ASYA30 ben öyle düşünmedim ya,eşi burada çok vakit geçirdiği için buradaki arkadaşlarından da helallik almak istemiştir belki işin orasını sorgulamıyorum,büyük acılar insana her şeyi yaptırabilir

arkadaşlar bu bölüm oyun bölümü. ve alıntı bu konuda yasak.
bu alıntılar yüzünden 2 gün önce konu kapatıldı. bizler ayrı konu açıp bu konunun açılması için oylaama yaptık kırmadı mune açtı tekrar.
ama alıntı olursa kapanır dedi. o yüzden konu başlığına zaten eklemiştik. alıntı yasak diye.. açtığım konuda mesajdada yazıyor bu.
. konu kapanmasın diye alıntı yapmamaya dikkat edin. ve iş sohbete gelmesin. bu sefer konu konuluktan çıkar. sohbet değil amaç konuda çünkü. geyiğe gider. ki ben geyik olsun sohbet olsun diye açmadım konuyu. lütfen kurallara dikkat edelim.

Ya acaba aybalhatun bastan beri erkekti de vazgecti birakmak icin mi boyle bir yalan uydurdu. Keske yonetim dogruyu ogrense. Küçük siyriklarla iç kanama olur mu? Bilen var mi acaba TaeYang ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…