Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Ahahha :KK70: M matmazeldepresif son cümlede ki ben miyim yoksa? Yoksa en marifetli aşçı meselesi mi? Sayende rezil oldum tüm kkya, seni pıçaklamadığıma dua et :KK70:

Bensem yok yav niye gıcık olayım, hayatta gıcık olunacak tonla olay var:KK50:

Haaa unutmadan efsane @breakingbadd nickini yanlış yazmis olabilirim neyse :-) tamamen banlandin. Su an farkli bir nickle aramizda dolandigini ve yine kendine birilerini bagladigini biliyorum.
Bi tedavi olmalisin bence. Milleti artik kandirma, ayip. Hatta cekinmeden sorunlarini anlatabilirsin .. Ben seni dinlerim :KK66:
Şu an çok merak ettim :)

Anaam Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil seni unuttum yav. :-) simdi efenim dombigi ben cok severim. Ilk sütle ilgili konu acmisti sanirim ve ben onu Jack sparrow profiliyle hatirliyorum. Ozelden konusmustuk falan.

Kizi var Betül. Cok güzel. Allah evladini esini sana bagislasin. Hep mutlu ol canim. Sevdigim, samimiyetine inandigim arkadaslarimdansin :KK66:

Haaa unutmadan efsane @breakingbadd nickini yanlış yazmis olabilirim neyse :-) tamamen banlandin. Su an farkli bir nickle aramizda dolandigini ve yine kendine birilerini bagladigini biliyorum.
Bi tedavi olmalisin bence. Milleti artik kandirma, ayip. Hatta cekinmeden sorunlarini anlatabilirsin .. Ben seni dinlerim :KK66:

evet ya o zaman yeni üyeyim herkes yeni olanlardan şüpheleniyor :KK53:özellikle just bende tırStım bu durumda benden de şüphelenirler mi diye hahhahhah:KK70::KK70: kk da bazen yeni üye olmak zor be kızlaR.:KK70::KK70:..Allahtan atlattı kk bu olayı...En Büyük KK

Ahahha :KK70: M matmazeldepresif son cümlede ki ben miyim yoksa? Yoksa en marifetli aşçı meselesi mi? Sayende rezil oldum tüm kkya, seni pıçaklamadığıma dua et :KK70:

Bensem yok yav niye gıcık olayım, hayatta gıcık olunacak tonla olay var:KK50:

ayy ne yalan söyleyim valla sensin:KK51: bak unutmamışın bile hemen anladın:KK48:

ama o konuda ben de cahildim hep Nevreste Nevreste dedi araya öpücük koyayım:KK68::KK15: aylar sonra gelen itiraf:KK70::KK70:

ne zamandır söyleyecem denk gelmedi demek burasıymış gıcık olmuşun gibiydi :KK64::KK48:

X