• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Forumda ne kadar süre kalıyorsunuz ?

Forumda ne kadar süre kalıyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    78

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
122
Puanlar
173
Forumda ne kadar süre kalıyorsunuz kızlar?

Benim duruma göre değişiyor,
genelde 3saati geçmez bazen ise 3 dk durur çıkarım..
Hangisi daha çok ağır basıyor bir düşünün bakalım..
Ben 2-3 saati tıklattım...
kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
bos oldugum surece sabahtan aksama kadar durabilirim ,
ama gunluk mutlaka az cok aciyorum

Son düzenleme:
günüm günümü tutmuyor kı yarım saat kaldıgımda oluyor, neredeyse 24 saat kaldıgımda..

günüm günümü tutmuyor o günkü iş durumuma bağlı daha çok ama azda olsa giriyorum

4 5 saat yaptım ama bu daha da artabilirde azalabilirde bilmıorumm..
ama sevıorum burayı :))

kafami dagitabildigim tek site.. o nedenle bu aralar daha cok girecek gibiyim:1closedeyes:

kk bağımlılık yaptı bende hiç çıkmıyorumki onun yüzünden işlerim kalıyorbuyrunnnnnnnnn:enbuyukkk:

ben 1-2 saat dedim ama her gün ayni olmuyor bazen daha fazla bazilarida daha az olabiliyor.....

işe başlıyorum saat 08:30 akşam 17:30 a kadar bazen 17.30 uda geçiyor ama bu arada işlerimde oluyor

6-7yi seçtim ama bazen daha fazlasıda oluyo netim açıkken tek girdiğim site diyebilirim :))

7+ seçtim hiç işim olmasa 24 saat çıkmıcam nerdeyse çok seviyorum burayı:enbuyukkk::nazar::nazar::nazar:

Aslında neredeyse bütün gün açık iş yerinde 8-9 saat,ama sadece küçültüp bir köşede okuyabiliyorum,okuyamasamda hep açık ,çok fazla yorum yapıp paylaşımda bulunamıyorum işimden dolayı,daha aktif olmayı isterdim aslında senağlama

eğer evdeysem genelde açık oluo.dışardaykende gün içinde mutlaka fırsatım olunca giriorum.7+ işaretledim

sabah en geç dokuzda açmış oluyorum akşam altıya kadar iş yerinde fırsat buldukça forumdayım
evden sık sık giremiyorum yine de her fırsatta kaçamak yapıyorum :lepi:

Back