Forumda erkek üye avı!

Beni şahsen bu damlag olayı kafamı kurcaladı resmen. Özel resmim yok hatta damlag'ı izlemiyordum. Ama canı isteyen ve can sıkıntısından siteye üye olup güven sağlayan biçok kişi burda izleyebilinir buna herkes kanabilirki, bende kesin olmaz demesin kimse. Ben şahsen özel foto paylaşımına hiç sıcak bakmıyorum artık. Bunuda böylelikle bildirmek istiyorum. Beni izlemekten silmek isteyen rica ederim silsin, ben amelyatımdan sonra ilerde paylaşmicam, sonra kızmayın bana, biz sana gösterdik, sen bizimle niye paylaşmıyorsun diye. Sürecimi ve yaşadıklarımı paylaşırım ama foto yüklemem. Benim güvenim sarsıldı açıkcası. Kazen erkekmiş diye demiyorum, kesinlikle, ve munenin dediklerine inanıyorum ama benim görüşümde bu.

Benim yorumumu neden alıntılayıp yazdın anlamadım!

esmeraldam,
fotoğraflarınız sizin özeliniz, ekleyip eklememek sizin tercihiniz düşüncenize saygı duyuyorum:)

Ama şunun altını çizerek yinelemek isterim, Kadınlar Kulübü yönetimine güvenebilirsiniz, üyeler hakkında kesin bir dille mutlaka güvenin diyemeyiz, onun sorumluluğu altına giremeyiz lakin Adminler sizin güvenliğinizi, özelinizi asla ihlal etmezler:)

Forumda herkese güvenmeyebilirsiniz,forum yöneticilerin fotoları görme hakkındaki yorumlardanda içinize şüphe düşmüş olabilir saygı duyarım.Ama prensip olarak foto yüklemeyen birine foto göstermem kişisel bir sorun değil kimse kırılmasın !!
En azından güvenilen kişiler ayarlanarakta albümler oluşturulabiliyor forumda.Sağolsunlar forum yöneticileri bizler in her kolaylığı sağlamış ve düşünmüş...

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu disi yaziyorum ozur pro uyelik hakkinda bilgi alamadim kazenden paypal linki calismiyor heralde yapamadim bana yardim edermisiniz

Burda birbirimize yardim etmeye calisiyoruz deilmi? Simdi yok ben gosterdim sende gostereceksin diye beklememek lazim
Eger ben birine yardimci oluyorsam ne mutlu bana !
ama karsi taraftan da bir bekleti beklemem
Eger resimlerimizi gosteriyorsak karsi kisinin resmini gorebilmek icin degildir ! Yardim amacli gosteriyoruzdur

Konu ben gösterdim bende seninkini illaki göreceğim değil.Neden farklı algılıyorsunuz?
Meme görme meraklısı değilim.. Ama ben göstermem ama bakarım mantığınıda anlamış değilim ! Sadece foto görmekte yardımcı olumuyor dediğiniz gibi madem süreçleri anlatarak yardımcı olunabiliyor neden illede foto göriyim diye özelden forumdan foto paylaşan kişilere mesaj yazıyorsunuz!

Merhaba,
Fotoğraf konusuna gelince siz kötü içerikten yani X kişisi fotoğrafıma kötü yorum yaptı demediğiniz sürece albümler kimsenin aklına bile gelmez. Sadece albümlere benim gibi fotoğraf seven fotoğraflarını paylaşan olursa ve bana gönderme yaparsa bakıyoruz. Bu konuda en ufak güvensizlik ve/veya rahatsızlık var ise sizden ricam fotoğraflarınızı paylaşmamanız.

Son düzenleme:
Bencede resim görmek önemli..cünkü burada benim doktorum cok güzel yapti diyenlerinkini görüyoruz ama mesela bana güzel gelmeyebiliyor..herkesin zevki baska..sadece sürec okumak yetmiyor..

Bencede resim görmek önemli..cünkü burada benim doktorum cok güzel yapti diyenlerinkini görüyoruz ama mesela bana güzel gelmeyebiliyor..herkesin zevki baska..sadece sürec okumak yetmiyor..
Tabiki önemli.. Ben protez şeklini,büyüklüğünü buradan foto görerek seçtim .Doktorumada buradaki üyelerin fotolarına bakarak karar verdim.Ayrıca dediğin gibi benşm gögüslerim şöyle güzel böyle güzel diyipte foto paylaşmayan birinin yorumlarına ne derece güvenebilirsin! Damla protezin yuvarlak protezin duruşunu senşn zevkine uygun olanı nasıl anlayabilirsin? Amelşyat olmayı düşünen herkişi foto görmek istiyor,çünkü kafasında kurduğu saçmasapan düşünceden sıyrılmak istiyor yardım bekliyor.. Bunu yorumlara dayanarak nasıl anlayacak?
Foto paylaşmam,gerek yok diyen zaten karar vermiş kişidir.Bunu kararsız biri asla demez.

Ben bu mantıkta değildim biliyosun ama ilerde resimlerimi icabında damlag'ın yaptığı gibi amerikadan alıp türkiye forumunda paylaşılmak istemediğimden. Kimse kesinlikle alınmasın. Bu benim kendi korkum. Forumda bilgi edindiğimde kesinlikle böyle olabileceğini düşünmemiştim. Herkesi kendim gibi gördüğümden belki. Ama burda bu olayları gördükten sonra benim düşüncem değişti. Inan beni silenlere kesinlikle kızmam ve kızmaya hakkımda yok zaten.

Diyelim ki ben ameliat oldum bitti ben sahsen kendi adima konusuyorum kimseye demem resimlerini gorebilirmiyim diye
Benim icin onemli olan amleliat olmadan sonuclari gormek sade sureclerle olmuyorki ne kadar anlatirsan anlat bir resim gibi olmaz. Tabi sonra ister resim eklerim ister eklemem o benim bilecegim sey

Yok kiz silmeyiz merak etme..zaten benim doktora pek ameliyat olmak isteyen olmadigi icin zaten benim resimleri merak etmiyorlar..

Bu arada bir gelişme yazayım ....

Bir doktor asistanı düşünün buraya estetik yaptıracak gibi yazıp çiziyor. Sonra ameliyat fotolarını paylaşması gerektiğinde hastaların fotolarını paylaşamaz kafasını keserler. Ne yapıyor ? Yabancı sitelerden fotoğraf alıp paylaşıyor... Doktor adını telafuz etmedim sizde etmeyin lakin o doktorun muayenehanesinden buraya bağlanılmış. Bu kadar bilgi şimdilik yeter... Hata yapmasını bekliyorum sizden ricam bu konuda asla doktor adı telafuz etmeyin ki haklıyken haksız duruma düşmeyelim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…