Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence forumdaki en güzel evler karakom - ervus - simgeart ın evleri...
bu kadar tartışma yaratacak bi konuda değil bence..
perle nın evini cok begendım tam benım zevkıme gore doşenmışş beyaz bir salonn muhteşemm
Gerçekten çok tuhaf ya.Ne kadar basit şeyler sorun oluyor.Bir çok kişi birbirine yüklenmez içn fırsat kolluyolar sanki KKya hiç yakışmıyo gerçekten.Konu sahibesinede gerçekten haksızlık yapılmış tabiki herkezin evi kendisine özeldir ama burda hanımlar kendi çocukları için bi yarışma tarzı bir topikte resım eklemıslerdi.Herkez bütçesince olanaklarına göre kuruyo evini yada aldıkları dönemde çok şık eşyalar vs olup uzun yıllar evli oldukları için şuanda rağbet görmeyen ev konumuna düşüyolar.Herkezin zevki tarzı farklıdır kimse kimsenin zevkine karışamaz ama şuda gayet açıkki evini bize acan hanımlarda eleştırılerı kaldırabılmeyı goze almıslarkı acmıslar .Evinin fotosunu ekleyen eklemeyen herkese Rabbim önce sağlık,huzur versin sonrada gönüllerindeki hayyallerindeki evleri herbirimize nasip etsin bekar,evli,çocuklu tüm KK hatunları için bu duam.
Evet gelelim evlere her eve bakmadım ama çoğuna baktımm aklımda olanları yazıyorum hepsi aklımda değil herkes zevkle keyifle döşemiş evini ama benimde tarzıma yakın olanların en başında NıLTOL'un evi var çokk beğenmiştim gerçekten.Aydi ve Perle onlarında evlerini beğenmiştimm
herkez evinde güle güle otursunnnzemuszemus
Aydii'nin evini çok beğendim tam benim tarzım... sade ve şık... ve oldukça dinginlik veren bir görüntüsü var, tam huzur bulmak için döşenmiş.. tebrik ederim arkadaşım
en huzurlu ev her zaman en guzel evdır arkadaşım...
Kim ne derse desin bence güzel bi konu, benim en çok beğendiğim evler
Plnhsyn
Miss_curious
ve adını hatırlamadığım ama evini hatırladığım krem rengi köşe koltuklu, doğtaş carmen yemek odalı, siyah panel perdeli siyah kırlentli bi ev ev vardı onu çokkk beğenmiştim benim 1 numaram oydu ama geçenlerde baktım göremedim ve onada bir
Allah herkese başta huzur ve geçim versin![]()
bastan sona butun sayfalarını gezdim evim evim guzel evim forumunun en eskiden en yeniye
ve bana hitap eden iki tane ev vardı sadece
jtosik
miss_curious
ikisinide tebrik ediyorum zevkli secimlerinden oturu
bir omur mutluluk ve huzurla yasasınlar![]()
herkesin mutlu olduğu alan kendine güzeldir ve bunu kanıtlamak zorunda değildir bence kimsenin beğenmesine de gerek yoktur yani![]()