Forumda en begenilen evler....

perle nın evini cok begendım tam benım zevkıme gore doşenmışş beyaz bir salonn muhteşemm

Gerçekten çok tuhaf ya.Ne kadar basit şeyler sorun oluyor.Bir çok kişi birbirine yüklenmez içn fırsat kolluyolar sanki KKya hiç yakışmıyo gerçekten.Konu sahibesinede gerçekten haksızlık yapılmış tabiki herkezin evi kendisine özeldir ama burda hanımlar kendi çocukları için bi yarışma tarzı bir topikte resım eklemıslerdi.Herkez bütçesince olanaklarına göre kuruyo evini yada aldıkları dönemde çok şık eşyalar vs olup uzun yıllar evli oldukları için şuanda rağbet görmeyen ev konumuna düşüyolar.Herkezin zevki tarzı farklıdır kimse kimsenin zevkine karışamaz ama şuda gayet açıkki evini bize acan hanımlarda eleştırılerı kaldırabılmeyı goze almıslarkı acmıslar .Evinin fotosunu ekleyen eklemeyen herkese Rabbim önce sağlık,huzur versin sonrada gönüllerindeki hayyallerindeki evleri herbirimize nasip etsin bekar,evli,çocuklu tüm KK hatunları için bu duam.
Evet gelelim evlere her eve bakmadım ama çoğuna baktımm aklımda olanları yazıyorum hepsi aklımda değil herkes zevkle keyifle döşemiş evini ama benimde tarzıma yakın olanların en başında NİLTOL'un evi var çokk beğenmiştim gerçekten.Aydi ve Perle onlarında evlerini beğenmiştimm
herkez evinde güle güle otursunnnzemuszemus

Gerçekten çok tuhaf ya.Ne kadar basit şeyler sorun oluyor.Bir çok kişi birbirine yüklenmez içn fırsat kolluyolar sanki KKya hiç yakışmıyo gerçekten.Konu sahibesinede gerçekten haksızlık yapılmış tabiki herkezin evi kendisine özeldir ama burda hanımlar kendi çocukları için bi yarışma tarzı bir topikte resım eklemıslerdi.Herkez bütçesince olanaklarına göre kuruyo evini yada aldıkları dönemde çok şık eşyalar vs olup uzun yıllar evli oldukları için şuanda rağbet görmeyen ev konumuna düşüyolar.Herkezin zevki tarzı farklıdır kimse kimsenin zevkine karışamaz ama şuda gayet açıkki evini bize acan hanımlarda eleştırılerı kaldırabılmeyı goze almıslarkı acmıslar .Evinin fotosunu ekleyen eklemeyen herkese Rabbim önce sağlık,huzur versin sonrada gönüllerindeki hayyallerindeki evleri herbirimize nasip etsin bekar,evli,çocuklu tüm KK hatunları için bu duam.
Evet gelelim evlere her eve bakmadım ama çoğuna baktımm aklımda olanları yazıyorum hepsi aklımda değil herkes zevkle keyifle döşemiş evini ama benimde tarzıma yakın olanların en başında NıLTOL'un evi var çokk beğenmiştim gerçekten.Aydi ve Perle onlarında evlerini beğenmiştimm
herkez evinde güle güle otursunnnzemuszemus

canım ya beğenmen beni çok mutlu etti. bu konuya tesadüfen baktım ve yazıyı görünce çok şaşırdım gerçekten çok mutlu olsum sağol...

konu ile ilgili herkesin zevkleri ve bütçesi farklıdır benim elimde olan imkan buydu eminimki daha çok param olsaydı daha değişik olurdu oyüzden beğenmek yada beğenmemek görecelidir.
Birde evlerinin resimlerini paylaşan arkadaşların evlerinin yılları farklı, bazılarının 5 yıllık evi, bazısının 1 aylık evi modada sürekli değiştiği için 2 yıl önce beğenilen şimdi beğenilmiyor
birde bazısı yeni evli aileler yardımıyla evleri yapılıyor yeterki olsun diye zevk ve renk bakılmaksızın, bazılarıda yıllar geçmiş kendi bütçesiyle evini yeniliyor herşeyi istediği gibi...

karşılama yada kıyaslama yapılırken lütfen bunları da göz önünde bulundurun...

evimi beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim... bence herkesin evi çok güzel (bazısının perdesi, bazısının mutfağı, bazısının halısı, bazısının aksesuarı)

Son düzenleme:
o kadar güzel evler var ki, kiminin salonu kiminin mutfağı kiminin banyosu :) allah herkese güle güle oturmak nasip etsin.

Aydii'nin evini çok beğendim tam benim tarzım... sade ve şık... ve oldukça dinginlik veren bir görüntüsü var, tam huzur bulmak için döşenmiş.. tebrik ederim arkadaşım

canım teşekkür ederim az önce gördüm bu konuyu...
beğenileri duymak çok güzel...:)opuyorumnanaktan

Kim ne derse desin bence güzel bi konu :21:, benim en çok beğendiğim evler
Plnhsyn:nazar:
Miss_curious :nazar:
ve adını hatırlamadığım ama evini hatırladığım krem rengi köşe koltuklu, doğtaş carmen yemek odalı, siyah panel perdeli siyah kırlentli bi ev ev vardı onu çokkk beğenmiştim benim 1 numaram oydu ama geçenlerde baktım göremedim ve onada bir :nazar:
Allah herkese başta huzur ve geçim versin :38:

bastan sona butun sayfalarını gezdim evim evim guzel evim forumunun en eskiden en yeniye

ve bana hitap eden iki tane ev vardı sadece

jtosik
miss_curious

ikisinide tebrik ediyorum zevkli secimlerinden oturu

bir omur mutluluk ve huzurla yasasınlar :16:

Kim ne derse desin bence güzel bi konu :21:, benim en çok beğendiğim evler
Plnhsyn:nazar:
Miss_curious :nazar:
ve adını hatırlamadığım ama evini hatırladığım krem rengi köşe koltuklu, doğtaş carmen yemek odalı, siyah panel perdeli siyah kırlentli bi ev ev vardı onu çokkk beğenmiştim benim 1 numaram oydu ama geçenlerde baktım göremedim ve onada bir :nazar:
Allah herkese başta huzur ve geçim versin :38:

bastan sona butun sayfalarını gezdim evim evim guzel evim forumunun en eskiden en yeniye

ve bana hitap eden iki tane ev vardı sadece

jtosik
miss_curious

ikisinide tebrik ediyorum zevkli secimlerinden oturu

bir omur mutluluk ve huzurla yasasınlar :16:

Kizlar tesadufen gordum bu konuyu cok tesekkur ederim yorumlarinizdan oturu ben de en yakin zamanda yazicam en begendigim evleri ama ikinize de katiliyorum jtosik ve Plnhsyn'nın evleri cok şık ve güzeldi...Ayrica ervus'un evi de begendiklerim arasinda..Ben de onlari tebrik ediyorum :)

Son düzenleme:
bende jtosik perle ervus ve plnhsyn'in evlerini beğendim.herkes inşallah evlerinde huzur bulur. istedikleri eve ve eşyalara kavuşurlar :34:

herkesin mutlu olduğu alan kendine güzeldir ve bunu kanıtlamak zorunda değildir bence kimsenin beğenmesine de gerek yoktur yani:20:

herkesin mutlu olduğu alan kendine güzeldir ve bunu kanıtlamak zorunda değildir bence kimsenin beğenmesine de gerek yoktur yani:20:

bence hepsi güzellll,hepsi sevgiyle aşkla döşendi,ne hayaller kuruldu ne sıkıntılara girildi ne kadar çok emek harcandı.en önemlisi de hepsinin içine sevgi katıldı.heres evinde mutlu olsun arkadaşlarrrrr:nazar::nazar::nazar:

Bütün evler sahibelerinin karakterini yansıtıyor ve gerçekten hepsi birbirinden özel ve güzel. Ancak sanırım benim karakterime ve dekorasyon zevkime en uygun olanı ervus'un ki..

miss_criosun salonunu tek geçerim karokumun evi kataaloktan fırlamış gibi bence söz sölemeye gerek bile yok sanki iç mimar döşemiş gibi duruo ama ben o evi 35 imden sonra kullanmak isterdim 20 li yaşlarda daha spor bi ev beni daha mutlu ederdi:)aydinin mutfağını tek geçiyorum süpeeeeeeeeeerrrr bayıldımtam hayallerimdeki mutfak gri ve beyaz inanılmaz bi uyum:) oturma odası olarak jtopickin odası güzeldi beğendim yatak odası olarak orası çok özel bi alan olduğu için sanırım kendiminkini beğenicem kafamdaki yatak odasına henüz yaklaşık bişe göremedim formda:)

Back
X