Foruma kısa yoldan nasıl resim eklenir?[resimli anlatim]

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
İnternette sörf yaparken resim alıp foruma koymak isteyenler...

İlk yapmanız gereken eklemek istediğiniz resimin üzerine gelip resime sağ tıklayıp açılan menüden "Özellikler" sekmesine tıklıyorsunuz,açılan diğer pencere resmin özelliklerini gösteren pencere olacaktır ve bize lazım olan bu resmin Adresi (URL)
... ile başlayan ve sonu "jpg. - png. - gif vs" ile biten kısmı olacaktır.Bu adresin üzerine mause ile gelip adresi tamamen taralı hale getirip taralı hale getirdiğimiz adresin üzerine gelip sağ tıklıyoruz,açılan menüden "Kopyala"sekmesini seçiyoruz.

Resimin adresini kopyalamış olduk, artık mesajımıza gelip "Araya resim Ekle"
butonuna tıklıyoruz,biraz önce kopyalamış olduğumuz resmin Adresini açılan yere-boşluğa sağ tıklayıp
"Yapıştır" sekmesini seçip "Tamam" a tıklıyoruz,artık resmimiz mesajımıza eklenmiştir.yerimseniben
Kolay gelsin ...

***Lutfen denemelerinizi buraya degil "deneme tahtasi ''bolumune yapin yerimseniben

Arkadaslar begeniler icin rep veya tesekkur butonunu kullanalim arkadaslar lutfen
Aksi taktirde mesajlariniz tarafimdan silinecektir yerimseniben

canım bana ne olur yardım et goncama şal örüyorum ama bunu nasıl sizlere göstereceğim kameraya resim çektim ama özelliklerde jpeg yazıyor resim ekledim ama olmadı lütfen yardım et zahmet olmazsa

ben URL adresini kopyalıyorum araya resim ekle butonunu tıkladığımda http:// bu yazı oluyo ben onu hem silip kopyalayıp. hemde onun devamına kopyalayıp gönderdim ikisindede olmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm: yardımm:çok üzgünüm:

benim kullanıcı panelimde imza ekle kısmı yok neden acaba ?

yaa benimde kullanıcı panelimde imza yerim yok neden acaba
fisfisfis

senağlamabende yapamıyorum resim eklemeyi
yardımmmmmmmm ltffffff
anlamıyorum yaaaaaa:bbo:

Selam kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim.google da arama yaptığım zaman Sıkkullanılanlar
Özet akışları
Geçmiş
tarihe göre mesela bugün arama yaptım diyelim silmediğim halde eretsi gün girdiğim siteleri bulamıyorum arama geçmişinde aranan şimdi ara durdur diye birşey var aranana girdiğim siteyi yazıyorum şimdi ara yaptığım halde aramıyor umarım anlata bildim resim li yapamadım aslında resimli anlatsam belki daha iyi olurdu şimdiden teşekürler.

:1no2:yaa pardon ben yanlış yere yazdım nasıl yaptım bunu bilmiyorum konu açıcaktım ZEEP yardım lütfeeen:bbo:

:1no2:yaa pardon ben yanlış yere yazdım nasıl yaptım bunu bilmiyorum konu açıcaktım ZEEP yardım lütfeeen:bbo:

canım internet seçeneklerinde geçmişi şu kadar saklı tut yeri var eğer seninki bir gün falansa otamatik olarak siliniyordur oranın süresini yükseltmen lazım

arkadaslar hani mesajin altinda evlilik bebek yada ne bilim kilo gibi sayaclar varya onu nasil ekleyebilirim bileniniz varmiiii ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…