- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
İstersen sadece izlediğin üyelere açık yapabilirsin..Bunların hepsi profilinizdeki gizlilik ayarlarından düzeltilebilirYazılan mesajları diğer üyeler de görebilecek yani yanlış anlamadım dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen sadece izlediğin üyelere açık yapabilirsin..Bunların hepsi profilinizdeki gizlilik ayarlarından düzeltilebilirYazılan mesajları diğer üyeler de görebilecek yani yanlış anlamadım dimi
Canım ilk mesaja son yaptığım açıklamayı okuyup ona göre ayarlarını bir düzenlermisinLisa'cım benim profile mesaj yazılmıyor.Öyle söylediler.Ben de birkaç üyede denemdim olmuyor
Düzelttim canımCanım ilk mesaja son yaptığım açıklamayı okuyup ona göre ayarlarını bir düzenlermisin
Tamam olmuş seninkideDüzelttim canım
Teşekkür ederimTamam olmuş seninkide
O üyelerin profil gizlilik ayarlarında bu seçenek etkinleştirilmemiştir ondan.Bu özelliği kullanabilmek tamami ile üyenin kendi tercihine kalmıştır..ben kendi profilime yazıyorum ama başkasına yazamıyorum
Profil ayarlarınızdan etkinleştirin bu özelliği.İlk sayfadaki mesajımın altına bununla ilgili açıklamayı yazdımsenin sayfana nevoş abla yazmış ama ben sana da yazamıyorum ablacım ama lisabellaya yazabildim
bizi begenmiyormusunuuuzzzz
Evet bunu ilettim ben silme hakkı verilecek sanırım profil sahibineSilemiyor muyuz yazdıklarımızı?
Evet bunu ilettim ben silme hakkı verilecek sanırım profil sahibine
bir kaçta en çok kullandığımız smileyler den olsa muhteşem olucak :)
Profilinizdeki gizlilik ayarlarına girin ve Şu şekilde etkinleştirmiş olduğunuzdan emin olun :Benim durumuma da yorum yapilmiyormus ne yapacagim simdi? Gizlilikten ayarlarima baktim aslinda ama neden böyle oldu ki acaba?
Profilinizdeki gizlilik ayarlarına girin ve Şu şekilde etkinleştirmiş olduğunuzdan emin olun :
Eki Görüntüle 1318573
Hepsi etkinleştirilmiş olsun lakin kimlerin görebileceği ayarınıda size uygun şekilde seçin.Yani tüm ziyaretçilermi ? Sadece üyeler mi? İzlediğiniz üyelermi ?Bunlarıda seçin
bir kaçta en çok kullandığımız smileyler den olsa muhteşem olucak :)
Evet ya, smileyler de olsa harika olurdu
İlettim gelen cevaba göre bildireceğim sizi