Foruma kısa yoldan nasıl resim eklenir?[resimli anlatim]

peki pc deki resimleri nası yüklüoz ark lütfen yadımmmmm bi sürü şey var ama ekliyemiyom

arkadaslar ben imza yerini bulamiyorum, arkadasin söyledigi yere girdim yani profil düzenle kismina ama orda imza ile ilgili hic bisey yazmiyor.
hani nerdeyse tüm aradaslarda varya en alt kisimda sayac gibi bisey kec yillik evliler yada doguma ne kadar kaldi gibi bi sayac bende yapmak istiyorum nasil oluyr bu LÜTFEN YARDIM

ben de imza bölümü yok, verdiğiniz alanda en altta web site URL var acaba oaraya mı girmek gerekiyor anlamadım? her mesajın altında tricker sayfalarından aldığım resmin (URL) çıkmasını istiyorum ama ben her seferinde kopyala yapıştır yapmak zorunda kalıyorum. BUnun kolay yolu yok mu?
bir de çoğu kullanıcıda ruh hali çıkıyor bende yok bu nerden ekleniyor acaba?

son bölümü denedim doğum veya kiko takibi yazan yere linki girdim oldu mu acaba?

imagecshack tan foto eklemeye calıstım oldu fakat o resmın boyutu cok kucuktu
baska bı resım ekleyeyım dedım boyutunu da baya bı kucultmeme ragmen olmadı
bunun bi ayarı var mı
nasıl yapcam yardım edinnnn

ya bende de aynı sorun var..linke de tıkladım ama imza için resim koyabileceğim ya da yazı yazabileceğim bi yer yok...yalnızca avatar resmi ekleyebiliyorum :S

aynı sorun bende de var deniycem şimdi birazzz

ruh hali kısmı sayfanın en üst sağ köşede "hoşgeldiniz bilmem kim...son ziyaretiniz vs" yazan kısımda

tammda nie ben yapınca olmuyo bu şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::uhm:

arkdslar bende adres url kısmı yok ne kadar denedıysem olmuyo lutfen bende onun yerıne dosya turu ,birlikte aç , konum ,boyut fln var acıll yardımmm

bilgisayardan nasıl resim ekleniyo yazarmısın lüüüüütfeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…