- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi sayfama yazdım Ablam görünmüyor muNevoş kendi sayfana yazarmısın belki olur
ben kendi profilime yazıyorum ama başkasına yazamıyorum
Bende yazamadım nevoş tıklayınca açılmıyorBen de senin sayfaya yazamadım..
Kendi sayfama yazdım Ablam görünmüyor mu
Hatta bende kendi kendime yazarım dedim
Senin sayfanada ben yazamadım,nevoşta da aynısı oldu.
Tamam Ablacım çok sağol Ufak sorunlar vardır.Düzeltilir ,bekleyeceğiz..Nevoşş görüdm yazdığını da ben gene yazamadım
Tamam Ablacım çok sağol Ufak sorunlar vardır.Düzeltilir ,bekleyeceğiz..
Hanım Abla'yı takip ediyor musunuz?Onunla alakalı olabilirsenin sayfana nevoş abla yazmış ama ben sana da yazamıyorum ablacım ama lisabellaya yazabildim
bizi begenmiyormusunuuuzzzz
Hanım Abla'yı takip ediyor musunuz?Onunla alakalı olabilir
Yada ikimize bu hakkı vermediler bizi beğenmiyorlar
senin sayfana nevoş abla yazmış ama ben sana da yazamıyorum ablacım ama lisabellaya yazabildim
bizi begenmiyormusunuuuzzzz
Tamam sen dürt beniDüzelir mutlaka bekleyeceğiz artık,neyse bende aetık dürterim seni bununla idare edecen
izledim yine olmuyor
Tamam sen dürt beni
Acaba bunun çenesi düşük kendi sayfasına ancak kendi yazar mı dediler
Çenesi düşük nevoşummm
Tüm üyeler kullanabiliyor canım..Lisabella'cım bu özellik sadece pro üyeler için mi?Yoksa tüm üyelerin profilinde olacak mı
Nevoşun ayarları etkinleştirilmemiştir abla.Bununla ilgili ilk mesaja açıklama ekledim yine :):)Nevoş profiline geldim ama,profil mesajın tıklanmıyor olmuyor
Lisa'cım benim profile mesaj yazılmıyor.Öyle söylediler.Ben de birkaç üyede denemdim olmuyorTüm üyeler kullanabiliyor canım..