A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Adivar #21 D@N@ .!.: aklıma geldi şimdi Lisede ben hızma taktırmak istiyodum burnuma Annem izin vermemişti girip nezle olunca o delikten çıkar die Ah annem ahhhhhh Genişletmek için tıkla... delikafaduldenNerden nereye dimi danam:roflol:
D@N@ .!.: aklıma geldi şimdi Lisede ben hızma taktırmak istiyodum burnuma Annem izin vermemişti girip nezle olunca o delikten çıkar die Ah annem ahhhhhh Genişletmek için tıkla... delikafaduldenNerden nereye dimi danam:roflol:
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Adivar #22 D@N@ .!.: aklıma geldi şimdi Lisede ben hızma taktırmak istiyodum burnuma Annem izin vermemişti girip nezle olunca o delikten çıkar die Ah annem ahhhhhh Genişletmek için tıkla... Puhahha, zuhhha,muhhaha:roflol: yarıldım, yerlerdeyim, toplayın beni:roflol: Adıvar .!.: :jeyyar:Nasıl ama yakışmış dimi yeni imajım Bu avatara ne kadar çok bakarsan o kadar çok stres atıyormuşun kuzu sarmam canım:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... Ay bana bişeyler oluyorkafamçokkarıştı Daha beter strese giriyom yeminle:bbo:
D@N@ .!.: aklıma geldi şimdi Lisede ben hızma taktırmak istiyodum burnuma Annem izin vermemişti girip nezle olunca o delikten çıkar die Ah annem ahhhhhh Genişletmek için tıkla... Puhahha, zuhhha,muhhaha:roflol: yarıldım, yerlerdeyim, toplayın beni:roflol: Adıvar .!.: :jeyyar:Nasıl ama yakışmış dimi yeni imajım Bu avatara ne kadar çok bakarsan o kadar çok stres atıyormuşun kuzu sarmam canım:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... Ay bana bişeyler oluyorkafamçokkarıştı Daha beter strese giriyom yeminle:bbo:
__sariseker__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2008 353 0 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Adivar #23 çok güzel ya bayıldım ben =)
M myflowers biroyana birbuyana salla Kayıtlı Üye 28 Ocak 2008 2.366 14 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Adivar #24 adıvarr bende cıdıı cıddı koptum korku fılmı gıbııı ıyyyyyy
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Adivar #25 kuzum .!.: Ay bana bişeyler oluyorkafamçokkarıştı Daha beter strese giriyom yeminle:bbo: Genişletmek için tıkla... delikafaduldenAy ciddimisin canım yaaa:a015:ne kadar çok büyük hevesle eklemiştim aslında:çok üzgünüm: tamam canom hemen değiştiriyorum,madem sen fena oluyorsun,senimi kırıcam:lepi:
kuzum .!.: Ay bana bişeyler oluyorkafamçokkarıştı Daha beter strese giriyom yeminle:bbo: Genişletmek için tıkla... delikafaduldenAy ciddimisin canım yaaa:a015:ne kadar çok büyük hevesle eklemiştim aslında:çok üzgünüm: tamam canom hemen değiştiriyorum,madem sen fena oluyorsun,senimi kırıcam:lepi:
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Adivar #26 myflowers .!.: adıvarr bende cıdıı cıddı koptum korku fılmı gıbııı ıyyyyyy Genişletmek için tıkla... :1shok:Hönkkk!!! Sendemi yahu:çok üzgünüm:
myflowers .!.: adıvarr bende cıdıı cıddı koptum korku fılmı gıbııı ıyyyyyy Genişletmek için tıkla... :1shok:Hönkkk!!! Sendemi yahu:çok üzgünüm:
A Akasia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 5.246 556 13 Haziran 2010 Konu Sahibi Adivar #27 kaydirigubbakcemile3