‘Fortçu cezası ağır’ şikâyeti, çocuklara taciz cezalarının hafifletilmesi isteği

Tam bunu yazacaktım.......iyice cozuttular.....zaten ne ceza veriyorlardı ki......resmen tecavüzü serbest bıraktılar..........sudii arabistanda tecavüze uğrayan bebek kız çocukları için çözüm bulmaya çalışıyorlarmış..........acaba bebeklerede mi burka taksalarmış........
Neyse muhafazakar bir ülkeyiz fazla kurcalamayın........yeter ki örtülü bacılarımıza birşey olmasın

Pepe,
yorumun üzerine nete bir baktım da, bak ne buldum:http://www.hurriyet.com.tr/planet/22512113.asp

Demek ki neymiş, biz ne yaparsak yapalım, cinsiyetimiz yüzünden taciz ve tecavüzden kaçamayacakmışız, sorun bizim nasıl giyindiğimizde değilmiş erkek cinsiyetinin beyninin nasıl çalıştığıyla alakalıymış, bebeklere bugün burka, yarın cahiliye dönemindeki gibi diri diri gömme.
Şuraya bak, sırf bu zihniyetteki sapıklar yüzünden niye hem kendimizi kısıtlamak hemde mağdur olmak durumunda kalıyoruz ki.
Suudi Arabistan'a bak, babası 5 yaşındaki yavrucağa tecavüz ediyor, öldürüyor, aldığı ceza birkaç ay hapis ve 50.000$ kan parası denen para cezası, hatta bu ceza öldürülen kız çocuğu olduğu için yarıya indiriliyor, yaşamayalım biz, gömsünler şimdiden

Ben geçen sene bu haber yüzünden içimdeki birşeylerin öldüğünü hissetmiştim..........din adamı denilen yaratık 5 yaşındaki kızının önce bekaretini merak etmiş.........sonra da bebeğin her organından tecavüz ediyor ta ki bebeğin beli kırılana kadar........sonra bastonla falan dövmüş........çocuk hastanede 10 ay yaşayabiliyor.......ikinci karîsı olanlara yardım ediyor.......olay dış basında öyle büyük bir infial yaratıyor ki yaratığın cezasını 1 aydan 8 aya çıkarîyorlar............meğer o ülkede çocuk ve eşler erkeğin tapulu malıymış....istediğini yapabilirmiş........ceza yok
Adamın ismi Al Ghamdi mi öyle birşeydi

hayır bu bahsettiğiniz insanları çıkıp savunanlar var ya, hatta burda bile var, yazmasalar bile var

Bu adamla ilgili yorum yapmaya bile tenezzul etmeyecegim de, bu sucun cezasinin cok az oldugunu dusunuyorum. Ah o yasayi duzenleme yetkim olsaaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her vatandaşın şikayetini değerlendiriyorlarsa biz de başvuralım o zaman

Hafifletilecekmiymiş yok ya arsızlık böyle bir şey, ben tacizcilerin alınlarına damga yapılsın diyorum herkes tarafından bilinsin görülsün böylesi aşağılık varlıklar

Sen kadınsın senin şikayetin değerlendirilmez, kır dizini otur

zaten öylesine söylemiştim ne haddini bilmezim, kadın başıma

yanlız bu arkadaşta pek cesur değil, isminin sadece baş harfleri verildiğine göre, ismini tam verseydide, konu komşu, akraba, çocuklarını sakınsaydı

Aaa lütfen hiç yakıştıramadım sana cesur değilmiş falan onlar nasıl sözler öyle, fortçuyken gayet cesurlar, yalnız şimdi adamın itibarı falan düşünülmeli, kadınsın işte itibarı nerden bileceksin, ancak bulaşık yıka, ev süpür yan gel yat sen, kaşık düşmanı
Birgün bir fortçuya denk gelirsek adam T.K, biz direkt isim soyadla haber oluruz medyada, kadın dediğinin deşifre edileni makbuldür

Göze bantta yok, kadınların yüzüde gözüksün, erkekleri karalayıp duruyorsunuz

ha o cocugun canına kastetmissin ha istismar, cinayetle yargılanır gibi yargılanmalılar. bir de indirim istiyor pişkin pişkin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…