derdin ne F.T. , neden cinsel taciz cezalarından bu kadar rahatsızsında hafifletilmesini istiyorsun, amaç?
En yakınının ne günahı var . Kimse akrabasını , ailesini seçemiyor .gun gecmiyor ki bi taciz tecavuz haberi daha gelmesin..
daha gecen hafta Mert Aydin olumuyle sarsilan ben, dun Ankara kalesindeki Japon turiste tecavuz haberiyle adeta yikildim.
kendimi gectim kiz kardesim var, 7 yasinda erkek kardesim var. onlar icin nasil endise duyuyorum Allah biliyor.
" F.T.nin talebinin bu tasarı taslağı çalışmalarında değerlendirileceği kaydedildi." su cumle de apayri dusundurucu.
eger ki bir hafifletme sozkonusu olursa, o yasayi imzalayanin en yakini tecavuze ugrasin insallah.
yetti artik hic bir caydirici ceza yok..
bir insan çocuklara karşı cinsel taciz cezalarının hafifletilmesini niye ister, hem de bu devir de
Yok daha neler
Oldu olacak birkaç kişi daha başvuru yapsın, o başvurularda değerlendirilip taciz, tecavüz, şiddet, çocuk yaştakilere istismar gibi şeyler suç kapsamından çıksın
Sonra gelsin fortçu gitsin tecavüzcü, kadınların ve çocukların rızası vardı desinler, o rıza nasıl birşeyse artık
bi de şey çıktı şimdi, "psikolojisi bozulmadı" napsınlar hepsi çıldırsın ondan sonramı tecavüzcüler tacizciler ceza alsın
bi de şey çıktı şimdi, "psikolojisi bozulmadı" napsınlar hepsi çıldırsın ondan sonramı tecavüzcüler tacizciler ceza alsın
Afedersin pardon:44: anlayamadım:26: psikolojisi bozulmadı? O nasıl oluyormuş, tecavüze uğrayan kadın ya da çocuğun delirmesi mi gerekiyormuş, şimdi biz delirir, 3-5 sapığın taciz yapan yerlerini kesersek aaa bunun psikolojisi bozulmuş diyecekler mi?
Diyeceklerse tamam o zaman beraberce çıldırırız, lakin cezai ehliyeti yoktur raporu isteriz peşinen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?