• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formasyon İsteyenler Baksın

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
43
36
Arkadaşlar twitterda #ekimde50binformasyon tagimiz her akşam 9 ile 12 arası tweet atıyoruz
formasyon alabilmek için sesimizi duyurmalıyız acilen destek verin

ben de destek olurum canım :)

Facebookta Formasyon Hakkında Güncel Bilgiler adlı grup var oradan haberleşiyoruz.. 1 kişi dahi önemli sesimizi duyurmak için..Yoksa bu dönem formasyon alamayacağız..Siz de çevrenize haber verin teşekkürler

Facede takip etmekteyimde Twiterim yok benim başka destek olabilecegim bi yer var mi... İnşallah duyarlar sesimizi...

Arkadaşlarım twitter açmak çok basit tel numaranız ve kullanıcı adınızla iki dakkada açarsınız..gerisini facebooktaki sayfada sorunca cevaplarlar.. Geçen sene ek kontenjan için twitterda birleşti insanlar ve 1.60 ortalamayla bile alan oldu...
Bu sene gerek okulların geç açılması gerek siyasi durumlar derken gecikti.. Üstüne Eğitim Fakülteli arkadaşlar formasyon kalksın diye kampanya başlattılar.. Sesimizi duyurmazsak zaten istemiyorlar diye ya vermeyecek ya geciktirip sınava yetiştirmicekler..

Back