Ben başlayali 20 gün oldu ve 3 gün içemedim ve yememe dikkat etmedigim halde 3 buçuk kilo verdim cnmKilo verebildinizmi acaba faydası varsa bende almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başlayali 20 gün oldu ve 3 gün içemedim ve yememe dikkat etmedigim halde 3 buçuk kilo verdim cnmKilo verebildinizmi acaba faydası varsa bende almak istiyorum
Bende macha cayina baslasim ..ilk ictigimde etkisi olmadi. Ancak poset cay seklindeydi bendeki.. poseti yirtip posasiyla beraber icince etkisini gordum .eger poset cay seklindeyse bi de oyle deneyinArkadaslar ben de moringa çayına başladım. Açıkçası calıştığımı için biraz zor oluyor. Yemeklerden yarım saat önce içilmesi gerekiyormuş ama ben sabah kahvaltısına kadar çok acıkıyorum zaten o kadar açken o çayı içmek zor oluyor. Aksam çayını da işten çıkmadan hemen önce içiyorum. Akşam yemeği ile arası 1 saat olmuş oluyor. "yemeklerden önce yarım saat" olayını oturtamadım yani. 5 gündür içiyorum henüz kg veremedim
Yok canim ismi forteaFor tea dediginiz forx5 mi???
Evet poşet seklinde. Ben de yarından itibaren öyle deneyeyim sağolasın. Sizde ne kadar sürede etki etti?Bende macha cayina baslasim ..ilk ictigimde etkisi olmadi. Ancak poset cay seklindeydi bendeki.. poseti yirtip posasiyla beraber icince etkisini gordum .eger poset cay seklindeyse bi de oyle deneyin
Posasiyla ictigimde aksamina tuvalete ciktim.Evet poşet seklinde. Ben de yarından itibaren öyle deneyeyim sağolasın. Sizde ne kadar sürede etki etti?
Merhaba caya kullanima devam ediyormusunuzBoyum 1.65 kilom 95 malesef çok fazla
Ben malesef almamla o mathca cayini çöpe attım kokusu midemi bulandırdı içemedimBende macha cayina baslasim ..ilk ictigimde etkisi olmadi. Ancak poset cay seklindeydi bendeki.. poseti yirtip posasiyla beraber icince etkisini gordum .eger poset cay seklindeyse bi de oyle deneyin
İyi sonuç aldınızmıMalesef kimse kullanmamiş galiba qma ben sipariş verdim gelince kullanip yazarim buraya
Bende bıraktim arkadaşlar .İyi sonuç aldınızmı
siparisi nereden verdin canmTamam canim insallah işe yarar çünkü bir 30 kilo kadar vermem lazım malesef
Onun nerden verdiğini bilmiyorum ama bende 1 ay da 2.5 kilo verdim gözdenin çayı favoritea tavsiye ederimsiparisi nereden verdin canm