Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 586375 Eki Görüntüle 586374 Eki Görüntüle 586377 Eki Görüntüle 586386 Eki Görüntüle 586387 Eki Görüntüle 586388 Eki Görüntüle 586389 Eki Görüntüle 586390
arkadaşlar öncesi sonrası yaptım.fonlarımı çıkardım bi sürü toz ve para yığını.bunlara verdiğim paraya ikeadan bir sürü fon alırdım ahhhhhh:)))))nasıl olmuş sizce?????
canım boncuklu ip nasıl oluyor naSIL TAKIYOSUN BEN NEDENSE ANLAMADIMyukardaki yuvarlak fonlar demode zaten..kimsede kalmadı 15 sene öncesinin modası..çıkarmakla iyi yapmışsın..
yanlardaki fonları toplamak yerine düz indir , fazla geniş olursa genişliği azalt..ya da yeni yaptır, aralardan 1 tane kalın boncuklu aksesurlardan var ya ip, onlardan tak yani bir tane sağa bir tane sola..japon perde-fon deniyor buna..bu çok moda..
benim aynen senin gibiydi verdim birisine..farklı bir renkten fotodaki gibi yaptırdım kumaşa göre fazla tutmaz..1 sene önce 90 liraya yaptırdım...aralara da boncuklu ip indirdim..çok değişti..
bunu demek istedim..burda kendinden desenli..masraf etmem dersen kendi kumaşını bu hale getir aradan bir tane boncuklu ip tak perdecilerde 50 çeşit var.
Eki Görüntüle 586670
salonda zaten bayaa bi koyu kahve var fonlar da kahve o üst kısımları çıkınca bayaa ferahlamış ev bence...ama bence de fonları yanlardan tutturmak yerine açık bırakabilirsin bi de öyle dene ve resim ekle lütfen..bu arada boncuk fikri de güzel perde aksesuarları deyince çıkıyo googlede...[/QUben fonları takmicam karar verdim ama açık bırakınca çok yayılıyo yine koyultuyo kendi evime bu fonları takmicam gerçekten para israfı:)))))