• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondoten sürünce kabuk kabuk olma derdi :(

benim cildim yağlı olmasına rağmen kabuk kabuk görüntüsü illa oluyordu düzenli peeling de yapsam. burada yada başka forumda tam hatırlamıyorum bir öneri gördüm,nemlendirici olarak fito krem ve madecassol merhemi karıştırıp sürüyorum iki güne bir, cildim bebek gibi oluyor. hem çok uygun fiyatları hemde fito tamamen bitkisel demişti doktorum gebelikte bile güvenle kullandım.

Makyaj bazı kullan. Cildin nemsiz kalmıs görünüyor. Nemlendirme özelliği olan bir kremle cözebilirsin. Makyajdan 20 dk önce sür cildin emsin

Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
sürmeden hemen önce Nemlendirici sürmeniz yeterli değil . uyumadan ve sabah kalkınca da güçlü bir Nemlendirici Sürüm . bepanthen tavsiye ederim .

Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba benim de öyle oluyordu yüzümde ölü deri falan olmamasına rağmen ben fondötenimi değiştirdim şimdi pürüzsüz

benimkinin cok surmekle hic alakasi denemek amacli yuzumun bir kosesine sürüyorm zaten sonuc ayni kabuklu...pudrada da aynısı gecerli :(

Back