Peeling yapın demekki ölü deriniz var fontes süRunce ortaya cikiyorMerhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Alarjik reaksiyon gibi mi yoksa fondoten gorüntusu olarakmı ?Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Hakikaten peeling yapiyor mu bu ürün. Tam olarak ne sikayetinizi giderdiCnm benimde aynı sorun var cildin kuru olmasından da kaynaklanıyor birde peeling yap sonra ben resimdeki ürünü kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kokusu mükemmel süngeri var onla yapıyorsun sonra eczaneden bepanten krem al sür 10 dk sonra makyaja başla :)
zaten nemlendiricili kullaniyirdum tozda kullanmadim siviydi hep yine kabuklu
bir de nemlendiriciyi sürdükten sonra biraz bekleyerek deneyinzaten nemlendiricili kullaniyirdum tozda kullanmadim siviydi hep yine kabuklu
Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?