Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondoten sürünce kabuk kabuk olma derdi :(

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba kızlar,ya ben fondoten sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyor nemlendirici de sürsem değişen hic birsey yok benim gibi olan var mi acaba yada ne yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Peeling yapın demekki ölü deriniz var fontes süRunce ortaya cikiyor

konuyu yanlış yere açmışsınız taşınır büyük ihtimalle.
konuya gelirsek peeling yaptıktan sonra nemlendirici sürün
peeling yapmadan ölü derilerin üstüne sürülen nemlendiricinin faydası olmaz ve makyajınız kötü gözükür

Reactions: tse
Bende oluyo çünkü egzama var dermovate diye bi merhem kullanıyorum hiç bişey kalmıyo

Alarjik reaksiyon gibi mi yoksa fondoten gorüntusu olarakmı ?
Kaliteli bir marka alın yada fondotenin altına kremli bisey kullanın .

ölü derı olan cıltde o kabuklanma olur
cıldınıze uygun duzenlı peelıng cozer

benim yağlı bir cildim olmasına rağmen öyle oluyodu canım.fondoten hiç süremiyodum dahada kusurlu pul pul gösteriyordu yüzümü. bb ve cc kremleri önerebilirim bu konuda.

bende de oluyordu çok ya kabuk kabuk hiç sevmiyordum bb kremler varya onlardan kullanıyorum artık zaten nemlendiricili çokta memnunum birde bana da önermişlerdi toz değil krem fondotenlerden kullanmalısın cildin kuru olduğu için diye bence birde onları dene istersen cildin kuruysa

Altina nemlendirici surup SIVI FONDOTEN kulanirsan cok cok az pötürlesiyor

Cnm benimde aynı sorun var cildin kuru olmasından da kaynaklanıyor birde peeling yap sonra ben resimdeki ürünü kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kokusu mükemmel süngeri var onla yapıyorsun sonra eczaneden bepanten krem al sür 10 dk sonra makyaja başla :)

Eklentiler

• P_20150823_222150.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 480
Hakikaten peeling yapiyor mu bu ürün. Tam olarak ne sikayetinizi giderdi

Ben bu ürünü erkek kardeşime de yapıyorum malum ergenlik :) aynaya baktığında şok oldu abla kızlarda bu ürünlerle mi güzel oluyo dedi yani zorla yaptım bide gerçekten bende işe yaradı kokusunu mükemmellll o süngeri de çok işe yarıyor diğer peeling ürünlerimde de kullanıyorum aslında peeling makinası var uygun fiyat güvenmedim yani

Bu ürün baya kafama taktım fiyatı 20 - 25 arası internette kullanan varsa yorum atarsa sevinirimm:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-23-22-46-46_1.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 100

peeling yapın birde akşamdan nemlendir cildini, kremin üzerine sürünce de yapıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…