• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fondoten süngerleri her defasında yıkanır mi

Kizilciksurubu

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
242
31
298
Şu ana kadar hiç kullanmadım
Ama fondoten icin sünger almayı düşünüyorum. Her kullanımdan sonra yıkamak gerekiyor mu?
Sonuçta makyaj yapıp çıkmak gerekiyor zaman kaybı olur.yada kaç kullanımda yıkamak gerekir kullanan bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Ama fondoten icin sünger almayı düşünüyorum. Her kullanımdan sonra yıkamak gerekiyor mu?
Sonuçta makyaj yapıp çıkmak gerekiyor zaman kaybı olur.yada kaç kullanımda yıkamak gerekir kullanan bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Her kullanımda yıkamak şart değil.Haftada 1 yıkasanız yeterli olur.Bir kaba ılık su koyun bir kaç damla şampuan damlatın ve elinizle sıkarak yıkayın.Sonra iyice durulayın ve sıkın.Bir havlunun üzerinde kurumaya bırakın.Ama kurumadan kullanmayın .Bunun için iki sünger alabilirsiniz .Birini temizlediğinizde diğerini kullanın.

Ben yaklaşık 2 senedir Real Techniques'in makyaj süngerini kullanıyorum bence piyasada ki en iyi makyaj süngerlerinden biri diğeri Beauty Blender ama malesef fiyatı çok yüksek eğer indirimde denk gelirseniz Real Techniques'i deneyin.
Her kullanımda asla yıkamadım 3-4 kullanımda bir yıkıyorum ve sadece beyaz kalıp sabun ile yıkıyorum hem daha uzun süre dayanıyor hem de sabuna sürterek yıkadığım için lekeleri daha çabuk çıkıyor.

Ben yaklaşık 2 senedir Real Techniques'in makyaj süngerini kullanıyorum bence piyasada ki en iyi makyaj süngerlerinden biri diğeri Beauty Blender ama malesef fiyatı çok yüksek eğer indirimde denk gelirseniz Real Techniques'i deneyin.
Her kullanımda asla yıkamadım 3-4 kullanımda bir yıkıyorum ve sadece beyaz kalıp sabun ile yıkıyorum hem daha uzun süre dayanıyor hem de sabuna sürterek yıkadığım için lekeleri daha çabuk çıkıyor.
Teşekkürler cevap icin Real techniques watsonslarda mi satılıyor

Back