• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fondöten fırçası arıyorum

Bu şekilde bir fırçaya en uygun fiyatla Flormar'dan sahip olabilirsin.. 26 TL.. Daha ucuzu yok malesef..

Eğer Real Techniques düşünüyorsanız burada bahsedildiği gibi RT expert face brush değil RT stippling brush almalısınız.. Çünkü sizin aradığınız formdaki fırça o..

3. resimde gördüğünüz üzere sarı olan RT expert face brush, pembe olan ise RT stippling brush.
2. resimde gördüğünüz üzere RT expert face brush daha oval bitişli dolayısıyla sizin aradığınız form ile alakası yok.
1. resimde gördüğünüz üzere RT stippling brush daha net bitişlidir. Yani aradığınız forma sahiptir.

Umarım açıklayabilmişimdir. Keyifli alışverişler..

Eklentiler

• $P1040887.jpg
    $P1040887.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $Adsýz.png
    $Adsýz.png
    165,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_7444.jpg
    $IMG_7444.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 84
Eğer Real Techniques düşünüyorsanız burada bahsedildiği gibi RT expert face brush değil RT stippling brush almalısınız.. Çünkü sizin aradığınız formdaki fırça o..

3. resimde gördüğünüz üzere sarı olan RT expert face brush, pembe olan ise RT stippling brush.
2. resimde gördüğünüz üzere RT expert face brush daha oval bitişli dolayısıyla sizin aradığınız form ile alakası yok.
1. resimde gördüğünüz üzere RT stippling brush daha net bitişlidir. Yani aradığınız forma sahiptir.

Umarım açıklayabilmişimdir. Keyifli alışverişler..

Gerçektennn çokk açıklayıcıı oldu Çok teşekkür ederimm :54::54:

flormar ın bu şekilde bir fırçası var ama 26 lira.
düz fondoten fırçalarını da bana kalırsa hiç almamak daha iyi çünkü fondoteni yüzde çizgi çizgi gösteriyor.
en güzel uygulamayı süngerle alıyorsun. bir de bu makyaj süngerlerini dene istersen canım belki memnun kalırsın.

ben mesela aliexpressten sigmanın f serisi fırçalarını komple almıştım, tabii ki gerçek değiller ama arada fiyat uçurumu da vardı.
ki gerçek olmamalarına rağmen ne kötü bi kokuları var, ne çok sertler ne başka bir şey. yumuşacıklar, çok kıl dökmüyorlar, çok güzel uyguluyorlar vs. eğer yurtdışından alabilme gibi bir imkanın varsa elf, mua, nyx, real techniques fırçalara bir göz atmanı öneririm.

olmadı o düz fırçalardan alacaksan da eco tools un fırçası 15 liraya falan, yves rocher in de var 20 liraya geliyor indirimde.
Takın olarak nerden aldın canım sen ?

iyi mi peki kullanışlı mı ? model söyler misin canmm

Flormar'ınki fondöten fırçası için model söyleyemicem ama Foundation Brush diye geçiyor adı.. Tek bir tane zaten mağazalarında kolaylıkla bulabilirsin ya da online satışta.. fiyatına göre de makul bir performansta.. Real Techniques fırçalara zaten sözüm yok harikalar :))

Flormar'ınki fondöten fırçası için model söyleyemicem ama Foundation Brush diye geçiyor adı.. Tek bir tane zaten mağazalarında kolaylıkla bulabilirsin ya da online satışta.. fiyatına göre de makul bir performansta.. Real Techniques fırçalara zaten sözüm yok harikalar :))

Real'in düşünüyorum bu fırçasını Eki Görüntüle 944110 nasıl sencee ?:52:

Takın olarak nerden aldın canım sen ?

çakma sigma fırçalarını soruyorsan aliexpress ten aldım. yurtdışından yani ama kargo ücretsizdi.
bir de instagramda orijinal sigma fırçalarını satanlar var istersen onlara da bi göz at.
real techniques fırçaları da aynı şekilde instagramda bulabilirsin ya da bazı türk alışveriş siteleri satmaya başladılar onlardan da temin edebilirsin. eğer çok tuzlu gelirse yurtdışındaki sitelere bakabilirsin beautyjoint, cloud10beauty ya da amazondan alabilirsin.

çakma sigma fırçalarını soruyorsan aliexpress ten aldım. yurtdışından yani ama kargo ücretsizdi.
bir de instagramda orijinal sigma fırçalarını satanlar var istersen onlara da bi göz at.
real techniques fırçaları da aynı şekilde instagramda bulabilirsin ya da bazı türk alışveriş siteleri satmaya başladılar onlardan da temin edebilirsin. eğer çok tuzlu gelirse yurtdışındaki sitelere bakabilirsin beautyjoint, cloud10beauty ya da amazondan alabilirsin.

Canım yurtdışından alışverişe guvenemiorum daha doğrusu kredi kartım yok oyle beklmeside zor ınstagramda RT fırçası satan birini tanıyo musun ?

Tereddütsüz mükemmel olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim ;)

Kızların bazı yorumlarını görüyorum RT fırçalarına aşık oldum sanırım vs. yazıları var bilmiyorum ama bana garip geliyo pek aramda yoktur makyajda ama fondöten fırçası artık çok ihtiyacım olan bir gereç haline geldi umarım bende aşık olabilirim :))

Back