• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fondöten fırçası arıyorum

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Arkadaşlar ben fondöten fırçası istiyorum Fatih Harbiye'de görmüştümm :D büyük bi fırçaydı Duygu sürüyordu çok rahat gibi geldi bende onun gibi makul bir fiyatta fırça arıyorum tavsiyelerini beklerim öyle fırçaya da 20 TL veremem :50:Eki Görüntüle 919593 :28: SANIRSAM BÖYLEYDİ UC KISMI YANİ GENİŞ O KÜÇÜKLERDEN DEĞLL

Arkadaşlar ben fondöten fırçası istiyorum Fatih Harbiye'de görmüştümm :D büyük bi fırçaydı Duygu sürüyordu çok rahat gibi geldi bende onun gibi makul bir fiyatta fırça arıyorum tavsiyelerini beklerim öyle fırçaya da 20 TL veremem :50:Eki Görüntüle 919593 :28: SANIRSAM BÖYLEYDİ UC KISMI YANİ GENİŞ O KÜÇÜKLERDEN DEĞLL

tatlım merhaba.uygun fiyat + performans açısından sana ecotools markasının fondoten fırçasını önerebilirim.fiyatı 20tl yi geçmez.yanlız bahsettiğim resimdeki gibi büyük değil yassı bir fırça.ama inglot,real techniques,mac,sigma gibi fırçalar çok ama çok kalitelidir.fondoteni yüzüne yok gibi uygulamanı sağlarlar.ama fiyat olarak 50-150 tl arasında değişirler.

tatlım merhaba.uygun fiyat + performans açısından sana ecotools markasının fondoten fırçasını önerebilirim.fiyatı 20tl yi geçmez.yanlız bahsettiğim resimdeki gibi büyük değil yassı bir fırça.ama inglot,real techniques,mac,sigma gibi fırçalar çok ama çok kalitelidir.fondoteni yüzüne yok gibi uygulamanı sağlarlar.ama fiyat olarak 50-150 tl arasında değişirler.

Canım bi fırçaya 50 değer mi dersin yani çok zor o performansta uygun bi şeyler bulabilir miyim?:44:

Canım bi fırçaya 50 değer mi dersin yani çok zor o performansta uygun bi şeyler bulabilir miyim?:44:

cnm ben makyajda özellikle fırçanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.iyi bir fırçayla orta halli bir fondoteni bile yüzünde yokmuş gibi uygularsın.hem doğal görünür hemde katman katman durmamış olur.ayrıca fırça az miktarda ürünü tüm yüzüne eşit miktarda çok güzel dağıtır.böylece fondoten,pudra vs. çabuk bitmez.
bir fırçaya 50 lira değer mi dersen sana söyleyebileceğim tek şey sadece 1 kez kullan ben daha önce niye almamışım diyeceksin;))

Walla ben sigma f80 aldım çok güzel fırça ama 50 tl.uygun olsun güzel olsun dersen ecotools ama bide flormarın bu tarz varmış onada bak istersen

ben avon temsılcısıyım bu ay 2.90 a aldım harıka bır fırca ıstersenız resım ekleyebılırım

flormar ın bu şekilde bir fırçası var ama 26 lira.
düz fondoten fırçalarını da bana kalırsa hiç almamak daha iyi çünkü fondoteni yüzde çizgi çizgi gösteriyor.
en güzel uygulamayı süngerle alıyorsun. bir de bu makyaj süngerlerini dene istersen canım belki memnun kalırsın.

ben mesela aliexpressten sigmanın f serisi fırçalarını komple almıştım, tabii ki gerçek değiller ama arada fiyat uçurumu da vardı.
ki gerçek olmamalarına rağmen ne kötü bi kokuları var, ne çok sertler ne başka bir şey. yumuşacıklar, çok kıl dökmüyorlar, çok güzel uyguluyorlar vs. eğer yurtdışından alabilme gibi bir imkanın varsa elf, mua, nyx, real techniques fırçalara bir göz atmanı öneririm.

olmadı o düz fırçalardan alacaksan da eco tools un fırçası 15 liraya falan, yves rocher in de var 20 liraya geliyor indirimde.

Walla ben sigma f80 aldım çok güzel fırça ama 50 tl.uygun olsun güzel olsun dersen ecotools ama bide flormarın bu tarz varmış onada bak istersen

sigma f80 mükemmel gerçektende.bende real techniques expert face kullanıyorum.her ikisi de müthiş fırçalar

Evet rt nin fırçalarıda çok güzel bende starter set ve travel setini aldım onun:) avonun ve flormarında fırçaları var elimde ama bi rt yada sigma gibi diiller

Bende sigmanın kabuki seti var fontoden için f80 kullanıyorum
Bugüne kadar almadığım için pişmanım
Fırça olmadan olmuyormuş gerçekten
Ben fondoteni elimle sürerdim ve hiç bir fondotenden memnun kalmazdım
Şimdi ne gelirse elime sürüyorum memnunum

sigma f80 mükemmel gerçektende.bende real techniques expert face kullanıyorum.her ikisi de müthiş fırçalar

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederimm :54: bir kaç arkadaşta f80 dedi bunların birde alt başlığı mı var benim resimdeki gibi olanı hangisi canım birde 50 tl sadece bir tanesi için mi vee son soruu nerde bulabilirim :)

cnm ben makyajda özellikle fırçanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.iyi bir fırçayla orta halli bir fondoteni bile yüzünde yokmuş gibi uygularsın.hem doğal görünür hemde katman katman durmamış olur.ayrıca fırça az miktarda ürünü tüm yüzüne eşit miktarda çok güzel dağıtır.böylece fondoten,pudra vs. çabuk bitmez.
bir fırçaya 50 lira değer mi dersen sana söyleyebileceğim tek şey sadece 1 kez kullan ben daha önce niye almamışım diyeceksin;))

tam adı nedir bu fırçanın harçlığımdan fedakarlık yapabilirim sanırım çünküü fondöten sürmek çok sıkıntı ya sağda solda kalıyo süngerlede yapamıyorummm

Bende sigmanın kabuki seti var fontoden için f80 kullanıyorum
Bugüne kadar almadığım için pişmanım
Fırça olmadan olmuyormuş gerçekten
Ben fondoteni elimle sürerdim ve hiç bir fondotenden memnun kalmazdım
Şimdi ne gelirse elime sürüyorum memnunum

bende bıktım artık süngerle sürmekten zaten pekk becerikli değilim bu konuda elim batıyo elimle beraber üstümmm :))

tam adı nedir bu fırçanın harçlığımdan fedakarlık yapabilirim sanırım çünküü fondöten sürmek çok sıkıntı ya sağda solda kalıyo süngerlede yapamıyorummm

canım fırçanın tam adı real techniques expert face brush.site adı veriliyor mu bilmiyorum ama şu anda bir sitede indirimde 34 tl ye satılıyor.

Bu şekilde bir fırçaya en uygun fiyatla Flormar'dan sahip olabilirsin.. 26 TL.. Daha ucuzu yok malesef..

Back