smhsmh Kaan'ım Allaha Emanetsin Pro Üye Anneler Kulübü 13 Şubat 2008 8.984 43 683 Ankara 11 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi smhsmh #1 *************************** Margarini Bir Tencerede Erit.şekeri,findiği,kakaoyu Verobotta çekilmiş Bisküviyi Iyice Yoğur.ceviz Büyüklüğünde Parçalara Köfte şekli Ver Hemen Hindistan Cevizine Bula.(donmadan çabuk Bir şekilde Hazirlaman Gerekiyor.) 250g.r Bisküvü 250g.r. Margarin 3kaşik Kakao 1 Su Bardaği Pudra şekeri 3kaşik çekilmiş Findik bunlari Servis Tabağina Alip Buzluktaiyice Soğutup Servis Yap.afiyet Olsun.
*************************** Margarini Bir Tencerede Erit.şekeri,findiği,kakaoyu Verobotta çekilmiş Bisküviyi Iyice Yoğur.ceviz Büyüklüğünde Parçalara Köfte şekli Ver Hemen Hindistan Cevizine Bula.(donmadan çabuk Bir şekilde Hazirlaman Gerekiyor.) 250g.r Bisküvü 250g.r. Margarin 3kaşik Kakao 1 Su Bardaği Pudra şekeri 3kaşik çekilmiş Findik bunlari Servis Tabağina Alip Buzluktaiyice Soğutup Servis Yap.afiyet Olsun.
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.177 34 358 11 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi smhsmh #2 böyle bisküvili tatlılara bayılıyorum,ölüyorum,bitiyorum... iyi ki bir de resim koymamışsın,yoksa şimdiye ağzımın suları sel olup akmıştı.... :bbo:
böyle bisküvili tatlılara bayılıyorum,ölüyorum,bitiyorum... iyi ki bir de resim koymamışsın,yoksa şimdiye ağzımın suları sel olup akmıştı.... :bbo: