- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
Merhaba arkadaşlar, ben hiç fon perde kullanmıyorum öyle şaşaalı çok kalabalık şeylerden hoşlanmadığım için de fon kullanmadım hiç bir penceremde. Salon perdemi kendinden desenli seçmiştim. Şu an biraz boş gözüküyor gözüme hafif bir hareket nasıl katabilirim onu sormak istiyorum sizlere. Fon perde türleriyle ilgili hiç bir bilgim yok diyebilirim.
Salonum ferah modern fakat çok spor değil yanları krem deri oturulan yerleri kahve kadifemsi bir kumaş iri ve rahat koltuklar. Bi 3lü bi 2li bi tekli koltuğum sade bir büfem bir masam bir kitaplık ve bir de ikeanın şu rahat tv koltuklarından var. bir tane büyük fransız cam var odada, önünde 3lü koltuk duruyor. Bir de yan tarafta minik bir fransız cam ve onun yanındada fransız cam balkon kapısı. Bu ikisi köşe şeklinde geliyor ve tek bir perde kullanıyorum burada. İşte resimler:
Bu önünde 3lü koltuk olan salonun tam girişi kapısı karşısındaki cam,
bu da bahsettiğim cam ve balkondan oluşan köşe,
perdemin yakından görünüşü,
Sizce bu şekliyle mi kalmalı? Değilse nasıl bir fon nereye ne şekilde kullanılmalı? İp perde ile yanlara fon koyulur mu yeterli gelir mi? Bi tek büyük cam da mı fon olmalı?
Salonum ferah modern fakat çok spor değil yanları krem deri oturulan yerleri kahve kadifemsi bir kumaş iri ve rahat koltuklar. Bi 3lü bi 2li bi tekli koltuğum sade bir büfem bir masam bir kitaplık ve bir de ikeanın şu rahat tv koltuklarından var. bir tane büyük fransız cam var odada, önünde 3lü koltuk duruyor. Bir de yan tarafta minik bir fransız cam ve onun yanındada fransız cam balkon kapısı. Bu ikisi köşe şeklinde geliyor ve tek bir perde kullanıyorum burada. İşte resimler:
Bu önünde 3lü koltuk olan salonun tam girişi kapısı karşısındaki cam,

bu da bahsettiğim cam ve balkondan oluşan köşe,

perdemin yakından görünüşü,

Sizce bu şekliyle mi kalmalı? Değilse nasıl bir fon nereye ne şekilde kullanılmalı? İp perde ile yanlara fon koyulur mu yeterli gelir mi? Bi tek büyük cam da mı fon olmalı?