• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Binadaki Sapık Dayı!!

. D. D. D. D. D hahajaaa ay canım benim yıllar önce arkadasımın annesinin yasadıgı olay geldi aklıma. Aynen böyle bir aram bela olmuştu sürekli balkonu dikizliyordu. Arkadasımın annesi cok matrak bir kadın ona işaret parmağıyla sen görürsün gibi hareketler yapmıştı bir de seni yırtarım hareketi ama onu Burda nasıl anlatayım anlatılmaz😆😆😆😆😆😆😆

Kızlar senelerdir çekiyoruz.Tam karşı binada balkonda oturuyor.60 yaşında var. Balkona çıkıyoruz gözü bizim balkondan ayrılmıyor sabah akşam orada bir de çaktırmadan bakıyor gibi yapıyor gözünü taaa köşeye getiriyor Allahın sapığı.Karıcağızı da yanında oturuyor balkona koltuk falan koymuş sanırım. Benim staj zamanımda mesela:
Koltuğa ayna koyup saçımı yapıyordum sabahın 6sında priz oraya yakındı çünkü yaz olduğu içinde perde açıktı birden gözüm karşıya takıldı pencerede perdenin altından bi adam bakıyordu korktum canavar gibi pusmuş azıcık perdeyi kaldırmış gözükmüyorum sanıyor.Korktum hemen kalktım oradan.Sicakta balkonda bile oturamıyoruz.Bir de balkonuna cam taktırmış hani dışarıdan siyah gözüken camlar olur ya onu değil gidip seffaf cam taktırmış iyice gözetleyeyim milleti diye. Bizde en son çare cam taktırdık siyah olandan bazen tekini açıyoruz size yemin ediyorum o açılan tek camdan bakmaya çalışıyor bir iki kere el hareketi yaptım yine anlamıyor sapık. Ha bir kere de bu sapık ben balkonda hava alıyordum dışarıyı izliyordum akşam vaktiydi bir baktım pencereden gölgeleri gözüküyor bilerek sarı ışığı açmış resmen karısıyla şey yapıyordu yarabbim ne günlere kaldık bende benim bitkinin saksisindan taş aldım fırlattım maalesef oraya kadar ulaşmadı ne çektik be uzun oldu biraz :halay:

bu erkeklere 50sinden sonra bir haller oluyor o yüzden belli yaş üstü erkeklere hiç bulaşmamak lazım. kafa gidiyor bunlarda hormonları depreşiyor sanki. sizinki de o hesap olmuş. polise şikayet edin son son..

Keske bunu yapmasaydiniz, kaldırabiliyorsanız kaldirin fotoğrafı. Belli olmaz tanıyan cikar, başınız belaya girer.
Sonuçta bu sizin iddianiz ve kimseyi bu sekilde suçlayıp, ifsa edemezsiniz 🤷🏻‍♀️ kaldi ki adamin karisiyla iliskisine kadar yazmissiniz.
Adam masum diye degil, sizi korumak icin söylüyorum bunu.

Hayirdir dayı? Diye bir diklensin babaniz, gerekirse bir daha buraya baktigini görürsem kapina polis dayarim diye tehdit etsin.
Sessiz kaldıkça çaktırmıyorum sanıyor

Keske bunu yapmasaydiniz, kaldırabiliyorsanız kaldirin fotoğrafı. Belli olmaz tanıyan cikar, başınız belaya girer.
Sonuçta bu sizin iddianiz ve kimseyi bu sekilde suçlayıp, ifsa edemezsiniz 🤷🏻‍♀️ kaldi ki adamin karisiyla iliskisine kadar yazmissiniz.

Hayirdir dayı? Diye bir diklensin babaniz, gerekirse bir daha buraya baktigini görürsem kapina polis dayarim diye tehdit etsin.
Haklısınız 😂 Bir an düşünemedim mune abla kaldırmış

Ama adam bilerek yapıyor iliskisinden banane yoksa 😣

Telefon kamerasını o kişiye doğru tutun. Çekim yapıyormuş gibi davranın.

Belki anlar , utanır , korkar vazgecer.

Emin misiniz sizi gördüğünden

Zira ben karşı apartmanın balkonunu göremiyorum

O tarafa dönüp oturuyorum onlar beni görüyor ama ben göremiyorum

Tanıdık bir erkek o bakarken el kol hareketi yapsın.Gözünü korkutsun

Yerinizde olsam şunu yapardım..

Bakıyor ve eminim dimi? Hemen cep telefonumu çıkarıp fotoğrafını çeker ve sonra da şu işaret dilini kullanırdım. “Sen” “Bittin”

Back