FOLLİEX mi yoksa GUTTO mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen Folliex mi kullandım canım?

Kızlar Folliex de 1 şişe bitmek üzere ve sadece bikini bölgesine ağırlık verdim sırf işe yarasın diye ama inanın hiçbir değişiklik olmadı.klava:
Diğer kullananlarda durumlar nasıl?

bende gutto kullanıyorum daha ilk denemem yorum yapabilmem için çok erken 12 gün oldu kullanalı biraz daha zaman geçtikten sonra sonuçları yazabilirim bildiğim tek şey piyasada sağlık bakanlığı onaylı tek krem

Gutto'yu 2.seans olarak 2 gündür kullanıyorum.Bikini bölgesine uyguluyorum.2.seansta bişey söylemek için erken en az 5-6 seans olmalı diye düşünüyorum.
Gutto bana daha mantıklı ve güvenilir geldi.hologramlı ambalajda.
ileriki seanslarda durumu bildiririm.

Bundan sonra bu sitede ne gutto ne tala ne de emsali ürünler hakkında yorum yapılmayacaktır. Gutto firmasından gelen bilgiler aşağıda yer almış olup yayınlamamızı istemeleri üzerine belgeleri sizlerle paylaşıyoruz. Ne onların avukatıyız ne de ürünü satanların savunucusu bu açıdan bu tür ürünlerin (uluslararası piyasada kendini kanıtlamış ürünler hariç) sitede iyi veya kötü yorum yazılması ciddi yaptırımlara sebeptir.

bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…