F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi forga
-
Arkadaşlar TALA dan ya da KARINCA YUMURTASI YAĞI başka markalardan söz etmeyelim sadece bu iki markayı soruyorum, FOLLİEX ve GUTTO
Lütfen iyi kötü yorumlarınız paylaşın kızlar venüs aşkınaa.s.
Teşekküler mujdeci a.s.
deryainci, paylaştığın için teşekkürler kaç kullanımdan sonra faydasını gördün ve bikini bölgesindede etkili oldumu acaba, paylaşırsan sevinirim a.s.
mnrygc, guttonun yağı yok ki, var mı? CADIARZU
island, üzüldüm işe yaramadığına bende mail yoluyla iletişim kurmuştum o kadar emin konuşuyorlarki, sorguladığım için kendimden şüphe ettim o derece yani. kaydirigubbakcemile3 ama henüz kullanmadım ben kararsızım
Ela kız nerelerdesin benim sana sorduğum sorulara cevap vermedin henüz onların cevabını bekliyorum. Sorularıma cevap vermeden peşini bırakmam ona göre.
:
yaff ne diyon arkadaşım valla çok tepem attı sen soracaklarını bana özelden sorabilirsin ama buradan da sakıncası yok da bazıları hemen atlıyo ne varsa yani burada paylaşım yapılsın milletinde kafası şişmesin.bu seferde küsersem daha hiç gelmem :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Valla ela neden kızdığını hiç anlamadım fisfisfis
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sanırım gutto kullanıp memnun kalanlar daha çok ama dediğim gibi folliexe ulaşmak daha zor olduğu için kullanan daha az sanırım. Yorumlarınızı ve deneyeimlerinizi bekliyorum.a.s.
selam bu sayfalarda çok fazla spekilasyonlar oldu kanular yorumlardan başka yerlere taşındı bide bana sıfatlar yakıştırıldısatıcı bilmem ne diye bu yüzden yazmamaya kararlıydım fakat dayanamadım ve eminim ki burada en eski kullanan benim ve neden benim tecrübemden faydalanılmasın insanlar bunu anlamadı benim ne gibi bir yararım olabilir ki bu paylaşımdan hatta sizler yarar görün diye düşündüm ayrıca benim 13 yaşında kızım var önce ben başladım gutto kreme baktımki fayda görüyorum kızıma hemen ilk ağda yapıp başladım ben artık 3.ayda ağda yapıcam yapmasamda rahatsız etmiycek durumda kızımsa 4.seansta onda çok daha etkili oldu benim 8 seansta aldığım sonucu o 4seansta aldı.yani biz çok memnunuz.ayrıca tüm ailem kardeşim annem ve akrabalar kullanıyor benim sayemde hiçbirinden olumsuz bi şey gelmedi aksine herkes allah razı olsun diyor herkese iyi günler diliyorum ve krem konusunda danışmak istediğiniz bişi olursa ben burdayım .yardımcı olmak isterim.sadece sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?