• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOLLİEX mi yoksa GUTTO mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

forga

Ziyaretçi
Arkadaşlar TALA dan ya da KARINCA YUMURTASI YAĞI başka markalardan söz etmeyelim sadece bu iki markayı soruyorum, FOLLıEX ve GUTTO

Lütfen iyi kötü yorumlarınız paylaşın kızlar venüs aşkına :D:D a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz :roflol: :roflol:

:roflol:
kullanmadığım için yardımcı olamıcam üzgünüm

merhaba
ben gutto kullanıyorum ve gerçekten memnunun
diğer markayı bilemiyorum ve şuan için değiştirmeyi düşünmüyorum...

peki kızlar hemen şöyle bi soru yönelteyim : gutto'nun kremi mi yağı mı?

Arkadaşlar TALA dan ya da KARINCA YUMURTASI YAĞI başka markalardan söz etmeyelim sadece bu iki markayı soruyorum, FOLLİEX ve GUTTO

Lütfen iyi kötü yorumlarınız paylaşın kızlar venüs aşkına :D:D a.s.

Folliex'i kullandım bir süre hala devam ediyorum ama hala da olumlu bir şey söyleyemiyorum:delphin:
Üreticisi kendinden o kadar emindi ki güvenmiştim bu ürüne ama hala etkili olamadı:1closedeyes:

Teşekküler mujdeci a.s.

deryainci, paylaştığın için teşekkürler kaç kullanımdan sonra faydasını gördün ve bikini bölgesindede etkili oldumu acaba, paylaşırsan sevinirim a.s.

mnrygc, guttonun yağı yok ki, var mı? CADIARZU

island, üzüldüm işe yaramadığına bende mail yoluyla iletişim kurmuştum o kadar emin konuşuyorlarki, sorguladığım için kendimden şüphe ettim o derece yani. kaydirigubbakcemile3 ama henüz kullanmadım ben kararsızım

haa venüz dedinmi akan sular durur ben gutto kullandım göcek kollar ve kalça için göbeğim ve kollarım ve bariz azalma var

gutto krem bence hem yapıŞ yapıŞ olmuyo hemde kolay emılıyo

a evet yanlış sormuşum karınca yumurtası yağı mı kremi mi demek istemiştim :D

selam bu sayfalarda çok fazla spekilasyonlar oldu kanular yorumlardan başka yerlere taşındı bide bana sıfatlar yakıştırıldısatıcı bilmem ne diye bu yüzden yazmamaya kararlıydım fakat dayanamadım ve eminim ki burada en eski kullanan benim ve neden benim tecrübemden faydalanılmasın insanlar bunu anlamadı benim ne gibi bir yararım olabilir ki bu paylaşımdan hatta sizler yarar görün diye düşündüm ayrıca benim 13 yaşında kızım var önce ben başladım gutto kreme baktımki fayda görüyorum kızıma hemen ilk ağda yapıp başladım ben artık 3.ayda ağda yapıcam yapmasamda rahatsız etmiycek durumda kızımsa 4.seansta onda çok daha etkili oldu benim 8 seansta aldığım sonucu o 4seansta aldı.yani biz çok memnunuz.ayrıca tüm ailem kardeşim annem ve akrabalar kullanıyor benim sayemde hiçbirinden olumsuz bi şey gelmedi aksine herkes allah razı olsun diyor herkese iyi günler diliyorum ve krem konusunda danışmak istediğiniz bişi olursa ben burdayım .yardımcı olmak isterim.sadece sizin için.

Ela kız nerelerdesin benim sana sorduğum sorulara cevap vermedin henüz onların cevabını bekliyorum. Sorularıma cevap vermeden peşini bırakmam ona göre.

Ya bu "ıstenmeyen Tüyler" bölümü, kıldan tüyden harbiden arap saçına döndü :roflol::roflol::roflol:
Yanlız şöyle bi durum var gutto her yerde bulunuyo ama folliex i illaki netten falan almak zorundasın, guttoya ulaşmak daha kolay yani
Hala kararsızım
Yakında hem gutto hem folliex alıp, saçımın yarısını kepekli yarısını normal şampuanla yıkıcam
:roflol::roflol::roflol:

Teşekküler mujdeci a.s.

deryainci, paylaştığın için teşekkürler kaç kullanımdan sonra faydasını gördün ve bikini bölgesindede etkili oldumu acaba, paylaşırsan sevinirim a.s.

mnrygc, guttonun yağı yok ki, var mı? CADIARZU

island, üzüldüm işe yaramadığına bende mail yoluyla iletişim kurmuştum o kadar emin konuşuyorlarki, sorguladığım için kendimden şüphe ettim o derece yani. kaydirigubbakcemile3 ama henüz kullanmadım ben kararsızım

ne demek rica ederim
koltuk altımda süper bir etki var incecik tüyler kaldı 4 seans yaptım
bacaklarımda 4 seans oldu incelmedi ama kellikler var yani %40 civarında azalma moldu bikini bölgesi sanırım biraz zaman istiyor ama geç çıkıyor bu bile benim için büyük rahatlık oldu kaydirigubbakcemile2

:
Ela kız nerelerdesin benim sana sorduğum sorulara cevap vermedin henüz onların cevabını bekliyorum. Sorularıma cevap vermeden peşini bırakmam ona göre.

yaff ne diyon arkadaşım valla çok tepem attı sen soracaklarını bana özelden sorabilirsin ama buradan da sakıncası yok da bazıları hemen atlıyo ne varsa yani burada paylaşım yapılsın milletinde kafası şişmesin.bu seferde küsersem daha hiç gelmem :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:

yaff ne diyon arkadaşım valla çok tepem attı sen soracaklarını bana özelden sorabilirsin ama buradan da sakıncası yok da bazıları hemen atlıyo ne varsa yani burada paylaşım yapılsın milletinde kafası şişmesin.bu seferde küsersem daha hiç gelmem :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Valla ela neden kızdığını hiç anlamadım fisfisfis
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sanırım gutto kullanıp memnun kalanlar daha çok ama dediğim gibi folliexe ulaşmak daha zor olduğu için kullanan daha az sanırım. Yorumlarınızı ve deneyeimlerinizi bekliyorum.a.s.

Valla ela neden kızdığını hiç anlamadım fisfisfis
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sanırım gutto kullanıp memnun kalanlar daha çok ama dediğim gibi folliexe ulaşmak daha zor olduğu için kullanan daha az sanırım. Yorumlarınızı ve deneyeimlerinizi bekliyorum.a.s.

:1no2:canımcım sizlerle alakası yok nerde gutto hakkında bi paylaşım oluyorsa birileri garip şeyler yazdı hatta krem değil benim hakkımda yorumlar yapıldı ve ben de üzüldüm kızdım tabi bide ya bende işe yarar belki başkasında yaramaz yada isteyen kullanır isteyen kullanmaz ama sorulunca işe yaradığını söylemiycezmi yarıyor kardeşim ne diyim %80 kurtuldum işte ..... kusura bakmayın ok.ondan öyle yazdım:oklava:

ben yag kullandım ve sıvılce yaptı yuzumde(tala) sanırım krem daha ıyı olacaktr

selam bu sayfalarda çok fazla spekilasyonlar oldu kanular yorumlardan başka yerlere taşındı bide bana sıfatlar yakıştırıldısatıcı bilmem ne diye bu yüzden yazmamaya kararlıydım fakat dayanamadım ve eminim ki burada en eski kullanan benim ve neden benim tecrübemden faydalanılmasın insanlar bunu anlamadı benim ne gibi bir yararım olabilir ki bu paylaşımdan hatta sizler yarar görün diye düşündüm ayrıca benim 13 yaşında kızım var önce ben başladım gutto kreme baktımki fayda görüyorum kızıma hemen ilk ağda yapıp başladım ben artık 3.ayda ağda yapıcam yapmasamda rahatsız etmiycek durumda kızımsa 4.seansta onda çok daha etkili oldu benim 8 seansta aldığım sonucu o 4seansta aldı.yani biz çok memnunuz.ayrıca tüm ailem kardeşim annem ve akrabalar kullanıyor benim sayemde hiçbirinden olumsuz bi şey gelmedi aksine herkes allah razı olsun diyor herkese iyi günler diliyorum ve krem konusunda danışmak istediğiniz bişi olursa ben burdayım .yardımcı olmak isterim.sadece sizin için.

bende başlamaya niyetlendim de siz uzun zamandır kullanıyormuşsunuz size sorayım.. :enbuyukkk:
guttonun kremini mi kullandınız? ve nasıl kullanılıyo.. diğer sayfalardan okuduğum kadarıyla tala yağı çok kullanan ve memnun kalanvardı ama güneş yağı bile sürmekten hoşlanmıyorum vıcık vıcık çok rahatsız oluyorum, kremi içinde fazla yorum yapan yoktu :)

merhaba arkadaşlar ben yüzümdeki ayva tüyleri için kullandım kendi sitesindeki kullanıcı yorumlarını dikkate alarak yüzümdeki ince tüyleri ağdayla aldırıp kullandım ve 6 aydır kullanıyorum fakat bi azalma göremediğim gibi o alınan tüyler daha sert çıkış yaptı ve artık mecburen yüzümdeki tüylri aldırmak zorunda kalıyorum lütfen önce sürekli epilasyon yaptığınız bi yerde kullanın deneyin şayet fayda görürseniz yüz ve kolda kullanın yoksa başınıza bela olacak başka tüylere sahip olursuz benden söylemesiii

Back