- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar belliki bu konuda bilgilisiniz dün doktora gittim adetime 3 gün kala ultrasonla baktı "foliküllerin çatlamış "dedi bu ne demek oluyor tam olarak ? Anlamadım ben
Öyle mi olmuş oluyor canım :) . Cahil kalmışım bu konuda . Folikül diyince doktor o ne diye birden düşündüm korktum açıkçası . Demek yumurta demekmiş öğrendiğim iyi oldu :)herhalde yumurtan çatlamış bu iyi bişey
Öyle mi olmuş oluyor canım :) . Cahil kalmışım bu konuda . Folikül diyince doktor o ne diye birden düşündüm korktum açıkçası . Demek yumurta demekmiş öğrendiğim iyi oldu :)
canım ben hep tek yumurta ile hamile kaldım
kızımda da öyle iki kaybımda da öyle
şuanda da tek yumurtam vardı sonuç bekliyorum
bende bu ay hıc olmamıs
canım kızlar birşeyler içiyolardı onları bir arastır istersen
bakıyorum cnm
Kızlar benim amh değerim düşük yani folikül sayım az doktor yumurta takibi yaptı bu arada destek amaçlı iki vitamin antioksidan takviyesi önermişti biri progeny f(bayanlar için)onu kullandım sonrasında promotil women önerdi onuda kullandım 3 aylık takipte ikisinide kullandım yumurtam gelişiyor ama hep çatlardı bir seferinde çatlamadı birinde erken çatladı günü tutturamadık çünkü griptim. tabi bu ilaçların yumurtayı geliştirmede direk etkisi yok sadece kalitesini arttırmak için vitamin desteği,sonraki ay klomen falan var öyle bir şey mi denesek dedim klomen çok fazla yumurta geliştirir biz bu ay femara başlayalım dedi reglin 3 günü başladım 5 gün günde 2 kez kulandım ilk ay yumurtam 12 günde 26mm olmuş ve çatlamamıştı doktor çok büyümüş kistik hale gelmesin dedi çatlatma iğnesi kullandı ikinci ay 1 tane kullanalım dedi hatta doktor o ay çatlatma iğnesi kullanıp aşılama yapmayı düşünüyordu ama çatlatma iğnesi için son kontrole gittiğim gün yumurtam çatlamıştı gün aşırı ilişki özellikle bugün dene dedi ve sonuç pozitif :)
Amh kaçtıKızlar benim amh değerim düşük yani folikül sayım az doktor yumurta takibi yaptı bu arada destek amaçlı iki vitamin antioksidan takviyesi önermişti biri progeny f(bayanlar için)onu kullandım sonrasında promotil women önerdi onuda kullandım 3 aylık takipte ikisinide kullandım yumurtam gelişiyor ama hep çatlardı bir seferinde çatlamadı birinde erken çatladı günü tutturamadık çünkü griptim. tabi bu ilaçların yumurtayı geliştirmede direk etkisi yok sadece kalitesini arttırmak için vitamin desteği,sonraki ay klomen falan var öyle bir şey mi denesek dedim klomen çok fazla yumurta geliştirir biz bu ay femara başlayalım dedi reglin 3 günü başladım 5 gün günde 2 kez kulandım ilk ay yumurtam 12 günde 26mm olmuş ve çatlamamıştı doktor çok büyümüş kistik hale gelmesin dedi çatlatma iğnesi kullandı ikinci ay 1 tane kullanalım dedi hatta doktor o ay çatlatma iğnesi kullanıp aşılama yapmayı düşünüyordu ama çatlatma iğnesi için son kontrole gittiğim gün yumurtam çatlamıştı gün aşırı ilişki özellikle bugün dene dedi ve sonuç pozitif :)
Üzülme Allah bizimle beraber. Herş şerde bir hayır vardır. Bu günlerde gececek ve sen bunlari geldi gectı diyeceksın. Sabır et dua et teslim ol..O kadar çok yoruldum ki çıkış kapısı aramaktan doktor doktor gezmekten bir sorun bulunamamasından
Bilinmezlikten ve hayatımda ki boşluğu dolduramamaktan çaresizlikten yapayalnız mücadele etmekten tükendim
Canım o zamandan bugüne bi gelişme var mı?Maalesef yaptıramadım test istediler sonuçlar hala çıkmadı çıksa da değişen bir şey yok kayınpederim burada o yüzden bu ayda ertelemek zorunda kaldım .
Burada ki bir arkadaş söyledi benim folikül sayım az belki de bu yüzden olmuyor martta ilk işim doktora gitmek olacakk
Bu o kadar engel mi?Agnutulasyon her spermiyogramda cikiyorsa sorunmus.biz 2 tane yaptirdik birinde cikti birinde cikmadi.emre bakirciogluna gitti esim eger 2 sinde de ciksaydi engel olurdu demis.
Canım agütülasyon konusu nasıl oldu süreçte, sıkıntı mıymış?Gerçekten mi devletteki doktor sorun dedi ama özeller önemsemedi.
Kanda bakıldı ağütülasyon çıkmadı. Ama yapılan tüm sperm sonuçlarında ağütülasyon var.