• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folikül kisti?

aylinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
3
0
36
Ankara
herkese merhaba geçen gün adet düzensizliği yaşadığım bir konu açmıştım. Doktora gittiğimde folikül kisti olduğunu söyledi. Ancak hormon değerlerime bir dahaki adet dönemimde bakacak. O zamana kadar herhangi bir ilaç tedavisi önermedi. Folikül kisti TAM OLARAK nedir ve ciddi bir sorunun habercisi olabilir mi?

herkese merhaba geçen gün adet düzensizliği yaşadığım bir konu açmıştım. Doktora gittiğimde folikül kisti olduğunu söyledi. Ancak hormon değerlerime bir dahaki adet dönemimde bakacak. O zamana kadar herhangi bir ilaç tedavisi önermedi. Folikül kisti TAM OLARAK nedir ve ciddi bir sorunun habercisi olabilir mi?

korkmana gerek yok canım folikül kist korkulcak bi kist değil yumurtanın aşırı büyümesiyle oluşur her kadında olan bi kist bir kaç adet sonrasında kendiliğinden atılır zaten bu doktorlarıda anlamak mümkün değil neden seni bilgilendirmezki boşu boşuna korkmuşsun geçmiş olsun zaten nettede araştırısan korkulucak bişeyin olmadığını görürsün

Evet bende araştırdığımda korkulacak birşey olmadığını gördüm. Ailemde bu konuyla ilgili bir sorun yaşandığı için tedirgin oldum. Doktor zaten sağolsun sakin gitmeme rağmen bana panik yaptırdı. Sanki sorunumu bilerek gitmek zorundaymışım gibi muamele yaptı, doktor bendim sanki :) Önümüzdeki ay hormon testi yaptırıcam ama bu doktora gitmeyeceğim kesin :) Ayrıca sorumu cevaplayıp beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

Back