Gebeliğe Hazırlık Folik hapı bulantı yapıyormu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
53
Merhaba arkadaslar 9 haftalık hamileyim 1 aydır duzenli folik kullanıyorum ama şu 1,5 haftadır hic olmayan bulantım başladı ama ne kusturuyor ne rahat bırakıyor surekli bulantı sadece yogurt tuzlu kraker ve patates haslıyorum normal yemeklerden 1 kasık alıyorum sonra uyuyana kadar bulantı cekıyorum yediğim zehir oluyor acaba folik hapı bulantı yapabılırmı ?

Folik asiti bende içiyorum ama bulantı yapmadı galiba sizin ilk ay olunca bulantı başladı

1 yıldır folik asit kullanıyorum. Bulantı yapmadi hiç bende. Duymadim da kimse de. Hamileliktir doktor kontrollerde bi sorun gormediyse normaldir. Ben 7. Haftamdayim bulantı beni mahfetti mahfetti hayat enerjim düştü resmen. İlaç verdi doktor onu kullanıyorum. Biraz iyi ediyor ama sonrası aynı malesef.

Bende ciddi ödem yapmıştı o yüzden bıraktım 2 hamileliğimde de kullanmadım, ceviz fındık yedim onun yerine, çocuklarım da gayet zeki ve sağlıklı çok rahatsızsanız bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…