- 12 Temmuz 2022
- 23.005
- 84.457
Tsh'ye istediğiniz zaman baktırabilirsiniz çok dert değil, diğerlerini bilmiyorum hiç ama bakılmış zaten yakın zamanda onlara baktırmanıza gerek kalmayabilir belkiBugün regl 1. Günü yarın mi gideyim bir sonra ki gün mü acaba kan vermek için regl iken veriliyor ya o kan degerleri
Değerlerime baktı iyi deyip gonderdi direkt beniOvulasyon Testını Bılmez tsh ı sorun olarak gormez
Ne bu hademe olmasın doktor mu kesin
Bebek düşünüyorsanız tabi folik asite başlamanız lazım :) benim doktorum multivitamin önerdi içinde folik asitte var onu kullanıyorumYa canlar bebek istesigimizi soylemistim regl iken Ağustos ayında degerlerime bakıldı bu şekilde çıktı folik asit falanda hiç bir şey demedi hatta kadına sordum ovulasyon testi onu hiç duymadığını söyledi falan ya neyse folik asit almam gereken bir durum var mı alırsam ne almam gerek yada folik asit farklılık gösteren bir şey mi herkeste?
Guvenmeyın Baska doktor gorsünDeğerlerime baktı iyi deyip gonderdi direkt beni
Anladım tamam çok teşekkür ederim tsh için regl olmam yada kaçıncı günde olmam vs önemli değil o zaman yarında gidebilirimTsh'ye istediğiniz zaman baktırabilirsiniz çok dert değil, diğerlerini bilmiyorum hiç ama bakılmış zaten yakın zamanda onlara baktırmanıza gerek kalmayabilir belki
Sağlık ocağına gideceğim yarın bakalım bugün regl oldum yarın ikinci gün bir kan isteyevegim değerlerim icinGuvenmeyın Baska doktor gorsün
Evet :)Anladım tamam çok teşekkür ederim tsh için regl olmam yada kaçıncı günde olmam vs önemli değil o zaman yarında gidebilirim
Çok teşekkür ederimEvet :)
Harika dusunmussunuzSağlık ocağına gideceğim yarın bakalım bugün regl oldum yarın ikinci gün bir kan isteyevegim değerlerim icin
Çok teşekkür ederim sağlık ocağında ki doktorum da çok tatlı ve iyi biri zaten o yardımcı olur sanırım umarım bir sonraki aylar güzel haber alabilriizHarika dusunmussunuz
Normalde 3. günü değerlerini görmek istiyorlar. 2 ya da 4te verseniz de acayip fark çıkacağını sanmıyorum ama ideal olan 3.gün hormon değerleri. Hadi bol şans belki o zamandan bu zamana TSH düşmüştür. :)Bugün regl 1. Günü yarın mi gideyim bir sonra ki gün mü acaba kan vermek için regl iken veriliyor ya o kan degerleri
Bir şey soracağım konu açmıştım hormon testi olarak tsh yüksek çıktı bunun için tekrar kadın doğuma mı gitmeliyim dahiliye mi yarın kadın doğum randevum var tüh için ilaç yazar mı yoksa direk dahiliyeye mi gitmeliyim sizceEvet evet alır, sağlık ocağı da yazar tiroid ilacını sorun olmaz ama uzmanı değil tabii yönlendirmesi gerekirse yönlendirir en kötü. Folik asiti yazmıyorlar ama, devletin verdiği ağır geliyor çünkü
Ben 2 farklı doktora gittim bi süre, bi kadın doğumcu yazdı, diğeri dahiliyeye yönlendirdi. Asıl uzmanlık dahiliye olduğu için (hatta endokrinoloji) dahiliye daha iyi olurBir şey soracağım konu açmıştım hormon testi olarak tsh yüksek çıktı bunun için tekrar kadın doğuma mı gitmeliyim dahiliye mi yarın kadın doğum randevum var tüh için ilaç yazar mı yoksa direk dahiliyeye mi gitmeliyim sizce
Sizinde mi tsh problemi vardı gebeBen 2 farklı doktora gittim bi süre, bi kadın doğumcu yazdı, diğeri dahiliyeye yönlendirdi. Asıl uzmanlık dahiliye olduğu için (hatta endokrinoloji) dahiliye daha iyi olur
Evet hamilelikte yükseldi maalesef, referans değerleri arasındaydı ama gebelikte 2.5 altı olması isteniyor diye ilaç başlatıldıSizinde mi tsh problemi vardı gebe
Misiniz?
Anladım çok geçmiş olsunEvet hamilelikte yükseldi maalesef, referans değerleri arasındaydı ama gebelikte 2.5 altı olması isteniyor diye ilaç başlatıldı
Ov evet sizin yüksekmişAnladım çok geçmiş olsunbende 6 aydır gebelik istiyorum tsh değerim 7.8 gibi bişey çıkmış baya üzdü beni
İnşallah bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederimOv evet sizin yüksekmişama ilaçla düşüyor hemen merak etmeyin
Ya güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim kalbinizin güzelliğiNormalde 3. günü değerlerini görmek istiyorlar. 2 ya da 4te verseniz de acayip fark çıkacağını sanmıyorum ama ideal olan 3.gün hormon değerleri. Hadi bol şans belki o zamandan bu zamana TSH düşmüştür. :)
Halk arasında çok kullanılan tabirler olduğu için duyulmamasına şaşırdım. Olabilir tabiDuymamıştır
Ben cınsıyetı ogrenmek ıstedıgımde tatlı Bseyler yeyıpte geldım hareketlensin dedıgımde
Yoo oyle bsey yok onu nst ye girerken yıceksın sancın artıyor mu onu test etmek ıcın yıcez tatlıyı demıstı kafasız kadın. Dusun yani.
Ne alaka