Hiç bir sorun görmüyorum dedi aksine banaGebelik düşünen kadınların kullanması gerekiyor. Solgar Folik asit iyidir. Ancak sizde TSH biraz yüksek çıkmış bunun için ilaç başlanması lazım gebelik istiyorsanız. Yani folik asitten ziyade tiroid için doktorunuzun yönlendirmesi gerekirdi.
Evet hiç duymadim dedi ne folik asit önerdi degerlerin iyi fakan dediOvulasyon testini duymamış mı
Folik asit gebelik planlandığında ve gebelik sırasında hastaya veriliyor. En azından bende öyle oldu. Bunu doktorunuz belirliyor bana fobliol muydu neydi o verilmişti.
Gebelik için 2,5 civarı olması gerekirken sizde 4+ çıkmış. Başka bir doktora gitseniz iyi olabilir.Hiç bir sorun görmüyorum dedi aksine bana
Sağlık ocağında gidip kan versem bir de bu ay uygun olur mu acaba belki o daha iyi ilgilenir yani o da kan alır değil mi saglik ocakları da bu gibi testler yapıyor doktorum çok çok iyi bir de sağlık ocağında ki belki o kan alıp değerlerime bakıp ialc verebilir buradaki hastane çok uzakta çünkü ama saglik ocagimiz çok daha yakinOvulasyon testlerini bazı doktorlar sevmiyor. Ama hiç duymamış olması garipmiş.
Folik asit gebelik düşünmeye başlandığından itibaren kullanılmalı evet. Ben elenatal kullandım bi süre, doktorum sonra Folifor Duo'ya geçirdi. 400 mcg folik asit olan herhangi bi takviyeyi kullanabilirsiniz.
Bi de evet tsh'niz yüksek bi dahiliyeye görünün bence
Sağlık ocağına gitsem de bu testleri yapar mı acaba bugün regl oldum zaten yarın yada bir sorna ki gün gitsem olur mu regl iken yapılıyor ya bu testlerGebelik için 2,5 civarı olması gerekirken sizde 4+ çıkmış. Başka bir doktora gitseniz iyi olabilir.
Gebelik düşünenlere folik asit veriyorlarYa canlar bebek istesigimizi soylemistim regl iken Ağustos ayında degerlerime bakıldı bu şekilde çıktı folik asit falanda hiç bir şey demedi hatta kadına sordum ovulasyon testi onu hiç duymadığını söyledi falan ya neyse folik asit almam gereken bir durum var mı alırsam ne almam gerek yada folik asit farklılık gösteren bir şey mi herkeste?
Bana hiç bir şey söylemedi değerlerin iyi deyip gonderdiGebelik düşünenlere folik asit veriyorlar
Acemi herhalde, bu konuda bilgisi yok. Stajyer falan mıydı doktor muyduEvet hiç duymadim dedi ne folik asit önerdi degerlerin iyi fakan dedi
Evet evet alır, sağlık ocağı da yazar tiroid ilacını sorun olmaz ama uzmanı değil tabii yönlendirmesi gerekirse yönlendirir en kötü. Folik asiti yazmıyorlar ama, devletin verdiği ağır geliyor çünküSağlık ocağında gidip kan versem bir de bu ay uygun olur mu acaba belki o daha iyi ilgilenir yani o da kan alır değil mi saglik ocakları da bu gibi testler yapıyor doktorum çok çok iyi bir de sağlık ocağında ki belki o kan alıp değerlerime bakıp ialc verebilir buradaki hastane çok uzakta çünkü ama saglik ocagimiz çok daha yakin
DuymamıştırOvulasyon testini duymamış mı
Folik asit gebelik planlandığında ve gebelik sırasında hastaya veriliyor. En azından bende öyle oldu. Bunu doktorunuz belirliyor bana fobliol muydu neydi o verilmişti.
Ovulasyon Testını Bılmez tsh ı sorun olarak gormezHiç bir sorun görmüyorum dedi aksine bana
Bende gebelık oncesı baslayınca fazla yuklenmeden dolayı bebeklerde otizm ve hıperaktıvete riskini artıran bısey dıye bılıyorumOvulasyon testlerini bazı doktorlar sevmiyor. Ama hiç duymamış olması garipmiş.
Folik asit gebelik düşünmeye başlandığından itibaren kullanılmalı evet. Ben elenatal kullandım bi süre, doktorum sonra Folifor Duo'ya geçirdi. 400 mcg folik asit olan herhangi bi takviyeyi kullanabilirsiniz.
Bi de evet tsh'niz yüksek bi dahiliyeye görünün bence
Fazlası birikiyor vücutta o da evet zararlı olabilen bi şey, bu Folbiol gibi olanlar alınması gerekenin 10 katı civarında olduğu için ben onların bu dediğine yol açtığını düşünüyorumBende gebelık oncesı baslayınca fazla yuklenmeden dolayı bebeklerde otizm ve hıperaktıvete riskini artıran bısey dıye bılıyorum
Ay dur korktum fobliol kullanmısmıyım bakayım bir hemenFazlası birikiyor vücutta o da evet zararlı olabilen bi şey, bu Folbiol gibi olanlar alınması gerekenin 10 katı civarında olduğu için ben onların bu dediğine yol açtığını düşünüyorum
İnanın hiç bilmiyorum buradaki doktorlar her hafta değişiyor zatenAcemi herhalde, bu konuda bilgisi yok. Stajyer falan mıydı doktor muydu
Bugün regl 1. Günü yarın mi gideyim bir sonra ki gün mü acaba kan vermek için regl iken veriliyor ya o kan degerleriEvet evet alır, sağlık ocağı da yazar tiroid ilacını sorun olmaz ama uzmanı değil tabii yönlendirmesi gerekirse yönlendirir en kötü. Folik asiti yazmıyorlar ama, devletin verdiği ağır geliyor çünkü