- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
-
- Konu Sahibi neslihamje
Folik asitten mi bilemiyorum ama benimde hamile kaldığım anda başladı doğum yaptım bebeğim 5 aylık hala devamKızlar 2 aydır folik asit kullanıyorum gebeliğe hazırlık olsun diye . Çok şükür gebe de kaldımYalnız folik asit kullandığım günden beri yüzümü sivilce bastı ama öyle böyle bir anda haritaya döndü yüzüm . Her yerde ama her noktadan sivilce fışkırıyor resmen . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Folik asitli kaç ay kullandınız pekiFolik asitten mi bilemiyorum ama benimde hamile kaldığım anda başladı doğum yaptım bebeğim 5 aylık hala devamemmeyi bıraktığımız için zoretanin tedavisine başladım
Multivitamin içerikliydi sürekli kullandım vinalac adıFolik asitli kaç ay kullandınız peki
Canim merhabaKızlar 2 aydır folik asit kullanıyorum gebeliğe hazırlık olsun diye . Çok şükür gebe de kaldımYalnız folik asit kullandığım günden beri yüzümü sivilce bastı ama öyle böyle bir anda haritaya döndü yüzüm . Her yerde ama her noktadan sivilce fışkırıyor resmen . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
E be kızım e be oğlum gelir gelmez dakika 1 gol 1Canim merhabafolik asit sivilce yapmıyor maalesef ki hamilelikten oluyor. Ben bir senedir neredeyse folik asit kullanıyorum hiç böyle olmamıştı şuan 9 haftamizi dolduruk ve yüzüm de büyük büyük sivilcelenme var hamilelikte oluyormuş zaten
Oo bana neler ediyorE be kızım e be oğlum gelir gelmez dakika 1 gol 1Yıllarca bekledik gelir gelmez oldu mu şimdi
ben daha yeni öğrendim gebe olduğumu 0 belirtiOo bana neler ediyorminik boyuyla. Miğde bulantilari uyku baş donmesi miğde yanması ki ömründe cekmemistim kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi daha varsa belirti siz soyleyin bende kesin vardır
İnşallah sağlıkla ilerlesinben daha yeni öğrendim gebe olduğumu 0 belirti
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızİnşallah sağlıkla ilerlesinbiz 9 haftamizi doldurduk şükür. Ama bana etmediği kalmadı simdiden
Ama inanın kullandıktan sonra çıkmay başladıfolik asidin sivilce yapıcı özelliği yok ki ama
Allah Allah . Kızarıklık ve deri döküntüsü yapıyor ama sivilceyi duymamıştım. Markadan mı fark ediyor acaba bilemedimAma inanın kullandıktan sonra çıkmay başladı
Bende öyle düşündüm hemen folidoce a geçtim ondan önce Aktif folik kullanıyordum . Bakalım inşallah markadandırAllah Allah . Kızarıklık ve deri döküntüsü yapıyor ama sivilceyi duymamıştım. Markadan mı fark ediyor acaba bilemedim