Folik Asit yüzümü sivilce tarlasına çevirdi

neslihamje

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
251
354
Kızlar 2 aydır folik asit kullanıyorum gebeliğe hazırlık olsun diye . Çok şükür gebe de kaldım Yalnız folik asit kullandığım günden beri yüzümü sivilce bastı ama öyle böyle bir anda haritaya döndü yüzüm . Her yerde ama her noktadan sivilce fışkırıyor resmen . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Folik asitten mi bilemiyorum ama benimde hamile kaldığım anda başladı doğum yaptım bebeğim 5 aylık hala devam emmeyi bıraktığımız için zoretanin tedavisine başladım

Canim merhaba folik asit sivilce yapmıyor maalesef ki hamilelikten oluyor. Ben bir senedir neredeyse folik asit kullanıyorum hiç böyle olmamıştı şuan 9 haftamizi dolduruk ve yüzüm de büyük büyük sivilcelenme var hamilelikte oluyormuş zaten

E be kızım e be oğlum gelir gelmez dakika 1 gol 1 Yıllarca bekledik gelir gelmez oldu mu şimdi

E be kızım e be oğlum gelir gelmez dakika 1 gol 1 Yıllarca bekledik gelir gelmez oldu mu şimdi
Oo bana neler ediyor minik boyuyla. Miğde bulantilari uyku baş donmesi miğde yanması ki ömründe cekmemistim kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi daha varsa belirti siz soyleyin bende kesin vardır

ben daha yeni öğrendim gebe olduğumu 0 belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…