- 23 Mayıs 2016
- 840
- 1.068
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de merak ediyorum bakalım nasıl bi çözüme ulaşıcaz :)İyi olmuş bu konuyu açman eline sağlık.
Ben hiçbirini içmiyorum fakat yorumları merak ediyorum.
Evet geçen ay ilk denememizdi ama olmadı bu ay çok istiyorum o yüzden araştırmalara başladım. Folik asit bebeğin gelişimi için çok yararlı bir ilaç bir çok doğum kusurunu önlüyor kullanmanı tavsiye ederim. Ama yorumlara göre bakalım onun yerine inofolic kullanmak daha mantıklıysa onu kullan tabiSanırım bebek düşünüyorsun bende düşünüyorum ama ben hiçbirşey içmiyorum![]()
Evet geçen ay ilk denememizdi ama olmadı bu ay çok istiyorum o yüzden araştırmalara başladım. Folik asit bebeğin gelişimi için çok yararlı bir ilaç bir çok doğum kusurunu önlüyor kullanmanı tavsiye ederim. Ama yorumlara göre bakalım onun yerine inofolic kullanmak daha mantıklıysa onu kullan tabi
Aynı şekilde bende doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl kadar sonra bıraktım çok düzenli içemiyodum zaten... 7-8 aydır içmiyorum ama folik asitin bir yan etkisi yok kullan bence hatta yarın git al canım sana bi zararı yok bebeğe faydası olacak üstelik :)Bizimde Mayıs ayı ilk denememizdi olmadı malesef.
Şuanda da reglim bitsin diye bekliyorumEvet folik asit çok duyuyorum kullanılıyor kullanmayanda var ama ben nedense alıp içmiyorum düşüncesizmiyim neyim bilmiyorum pek bişeyler içemiyorum ilaç gibi hap gibi vs ..
Evliliğimizin ilk yılında 1 2 ay kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım ve beni mahvetmişti şimdide içesim gelmiyor yine hap türü şeyler.
Aynı şekilde bende doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl kadar sonra bıraktım çok düzenli içemiyodum zaten... 7-8 aydır içmiyorum ama folik asitin bir yan etkisi yok kullan bence hatta yarın git al canım sana bi zararı yok bebeğe faydası olacak üstelik :)
2 yıl canım gezdik eğlendik artık zamanı geldi :) senin ne kadar oldu?Ne kadarlık evlisin canım ?
Bu arada toz olanından içiyorum günde 2 tane. 1 kutusu 15 günde bitiyor. Fiyatı da 25 TL
Canım bende folik asit içiyorum ama inofolic e geçeyim diyorum madem hamileliği kolaylaştırıyor. Ama sana doktorun mu önerdi günde 2 kez diye?Bu arada toz olanından içiyorum günde 2 tane. 1 kutusu 15 günde bitiyor. Fiyatı da 25 TL
Bu arada bayanlaaarr ses yok kimse de
2 yıl canım gezdik eğlendik artık zamanı geldi :) senin ne kadar oldu?
Bak okudum şimdi folik asitin kilo aldırma gibi bir durumu yokmuş yalnız düzenli kullanımda iştah açabilirmiş. O da sana kalıyo boğazı tutucan birazBiz 10 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz aynen artık bebeğin zamanı geldi
Bu mayısta 3 olduk
Bak okudum şimdi folik asitin kilo aldırma gibi bir durumu yokmuş yalnız düzenli kullanımda iştah açabilirmiş. O da sana kalıyo boğazı tutucan biraz![]()
Hicbi yan etkisi sezmedim bilmiyorum. Doktorum önerdi günde 2 kereYan etkisini sezdin mi canım ?
Hicbi yan etkisi sezmedim bilmiyorum. Doktorum önerdi günde 2 kere
Yok yahu şişirmez bişeycik olmazBoğazı tutarız mesele yok onda sağlıklı beslenen biriyim zatende korkum şişirmesin![]()