Folik asit ve İnofolic arasındaki fark nedir?

Bayanlar ben şu anda folik asit kullanıyorum yalnız İnofolic kullanmak hamileliği kolaylaştırıyormuş. Ve de inofolic'in içeriğinde folik asitte varmış onu öğrendim, benim kafam karıştı biraz acaba folik asiti bırakıp inofolic mi kullansam??
bende infolic kullandım

Kafam karıştı şimdi :110:bi kaç kişi de kullanılmaz dedi de o yüzden doktora gidebilme imkanım yok ah olsa hemen gidicem valla

Anladim canim.. Arastira arastira ogreniyorsn.. Bende bir sene icinde kac tane doktora gittim hepsi bir sıkınti yok hamile kalabilirsin dedi. Ama sonradan pko oldugunu hemen hamile kalamayacagimi kilo verirsem ancak kolay hamile kalacagimi soyledi doktor. Uc ay progestan tedavisi gordm faydasi olmadi. Simdi üc ay zayiflama arasi verip oyle gidecegim doktora.. Bakalim o zaman ne diyecek. Onun icin sonuclarini aldiginda sen arastir yine degerlerin kac olmasi gerekir oranlari nasil olacak. Cok onemli
Kaç kilosun ki canım. Ben de kiloluyum da:(

Kızlar konuyu ben açmıştım, açtığımda hamile kalmışım meğer haberim yokmuş :) bebek düşündüğümüz ilk ay folik asit kullanmıştım. Sonrasında inofolic le ilgili yazıları okudum kafam baya karışmıştı çünkü pkolu değildim ve kullanırsam acaba bi zararı olur mu diye de düşünüyordum.
Dedim 1 ay da bunu deniyim hem kolaylaştırıyomuş hem içinde folik asit varmış diyip reglimin 2. Günü kullanmaya başladım yumurtlama zamanına kadar yani yaklaşık 15 gün kadar kullandım ve bıraktım. Sonrasında Folik asite devam ettim ve tam da evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim :)
İnofolic işe yaramıştı yani.. sonrasında bi arkadaşıma da önerdim o da kullandığı ilk ay hamile kaldı ki 4-5 aydır deniyolardı...
Kızlar pko lu olmadığınız için kullanmaya çekiniyorsanız anlarım, kimseye de gidin kullanın diyemem ama ben hiçbir yan etkisini yaşamadım onu da belirtmek isterim.
Umarım Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar...

Kızlar konuyu ben açmıştım, açtığımda hamile kalmışım meğer haberim yokmuş :) bebek düşündüğümüz ilk ay folik asit kullanmıştım. Sonrasında inofolic le ilgili yazıları okudum kafam baya karışmıştı çünkü pkolu değildim ve kullanırsam acaba bi zararı olur mu diye de düşünüyordum.
Dedim 1 ay da bunu deniyim hem kolaylaştırıyomuş hem içinde folik asit varmış diyip reglimin 2. Günü kullanmaya başladım yumurtlama zamanına kadar yani yaklaşık 15 gün kadar kullandım ve bıraktım. Sonrasında Folik asite devam ettim ve tam da evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim :)
İnofolic işe yaramıştı yani.. sonrasında bi arkadaşıma da önerdim o da kullandığı ilk ay hamile kaldı ki 4-5 aydır deniyolardı...
Kızlar pko lu olmadığınız için kullanmaya çekiniyorsanız anlarım, kimseye de gidin kullanın diyemem ama ben hiçbir yan etkisini yaşamadım onu da belirtmek isterim.
Umarım Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar...
Ne guzel canim.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Cinsiyeti ne bebeginin ? Bende pko var diye kullandim yumurta olustu buyudu ama catlamadi kocaman bi kistim oldu ;( bende oyle kafama gore kullanmistim. Simdi kist icin tedavi oluyrm. Nasip ne zamansa Rabbim o zaman nasip ediyor ..

Back
X